Около час продължили опитите за включване на Ердоган в ефир, за да направи обръщение към турския народ


Саудитски бизнесмен предлага 250 000 долара за смартфона на журналистката Ханде Фират, с който тя разговаря на живо в нощта на опита за преврат в Турция с президента Реджеп Тайип Ердоган.
Припомняме, че Ердоган използва приложението FaceTime, за да призове турския народ да излезе на улицата и да се изправи срещу метежниците.
Интересното е, че около час са продължили опитите за осъществяване на връзка и включване на президента на живо в ефир.
Първоначално от екипа на Ердоган избрали приложението Periscope, но опитът се оказал неуспешен. После началникът на канцеларията на президента, който се познавал с журналистката, поискал да се осъществи връзката чрез Скайп, но Ханде Фират го изненадала: Нямам такова приложение!
„Много оферти получавам за смартфона. Всеки пита. Не само от Турция, но и от арабски страни получавам стотици съобщения", твърди днес журналистката от телевизионния канал CNN Türk в интервю за „Хюриет". На този етап тя не смята да се разделя с телефона си.
Журналистката разкрива, че същата вечер била със семейството си навън. Научавайки за „раздвижването", започнала да звъни на източниците си и тръгнала към офиса си в телевизията.
Припомняме, че Ердоган обясни, че използвал приложението FaceTime, за да се включи в ефир, защото държавната телевизия била превзета от метежниците.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/7/16 11:56

    А БЕ ДОСТЛАР не дейте коментирайте ГЛУПОСТИ на този арабски бизнесмен само обяда струва 250 000 ХИЛ ДОЛАРА той по богат от каракачанов и от валери симеонов АГАТА

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/7/16 12:49

    CNN Turk е една от многото продажни медии, с продажни журналисти, които работят по правилата на Ердуан

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/7/16 13:01

    Ердоган нали беше срещу Facebook Twiter и подобни технологии, такива неща разваляли исляма и вярата на ислямския лидер подкрепян от арабския свят Ердоган. Щом е използвал тези християнски технологии значи е станал гявурин. Или това важи само за глупавите последователи на тариката Ердоган.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/16 16:14

    Kat se chu za meteja nad ERDOGAN kat pochnesh ot Azarbaycan chak do Sauditska arabiya vsichki se nadignaha za podkrepa na ERDOGAN ,pitam tiya koito sa sreshtu ERDOGAN posochete drug politik taka da e podkrepen ot pochti vsichki musulmani

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/7/16 22:15

    16.14
    А подкрепяйте,подкрепяйте-той скоро ще ви оправи,тъй ще ви оправи,че вече свят няма да видите.Те и арабите подкрепяха,ама сега реват в Европата да им помагат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.