Новодомци в жилищна кооперация в Кърджали решиха да си направят зеленчукова градинка пред блока. Пространството е засято с десетки корени домати, от които вече се правят салати. Коловете са дървени, стеблата са прилежно завързани с парцалчета, а само на метри от тях расте и череша.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/16 08:02

    Супер, вместо да се търкалят кучета и котки, по добре нещо полезно да бъде както в случая. Видях през зимата пред един блок посети чесък, лук и марули под найлон. Много се изкефих на собственика че цяла зима ще има прясна салата за ракийката.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/16 08:14

    Модерна градска среда :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/16 08:30

    липсва външна тоалетна

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/16 09:24

    Човек напуска селото, ама селото него НЕ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/16 09:59

    Може си направят и курник с десетина кокошчици, да си вземат няколко кравички да пасат наоколо, между блоковете.И на кмета могат да помогнат - тая зелена трева пред общината защо е? Може с капия да се насее и отстрани малко цветя и люти чушки.Обаче човек трябва до е трудолюбив, а не като нашите общинари.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/16 10:32

    Красота! Евала на човека, който го е направил!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/16 11:15

    Супер и аз съм За тия неща и се радвам като има такива работливи хора както е коментирал по горния колега по добре да се засее с нещо вместо да буренясва и кучета да се търкалят, Браво на този който го е направил евала радост за окото е това

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/16 16:12

    И приятно за гледане - чисто, подредено, свежо - и полезно за хората, които се грижат за тази малка градинка. Браво! Дано и други последват примера! Моите най-искрени поздравления!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/16 16:42

    То не кооперация а АПК бе.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/16 17:36

    Общината да вземе пример от тези работливи хора! Вместо да харчи народни пари за поддръжка на парковете, да ги парцелира и ги да раздаде на желаещите да гледат зеленчуци. На "Простор" знаете ли какви картофи ще станат!? Аз искам градината пред Дома на културата! От фонтана може да се полива без пари.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/16 18:07

    Райграс се не яде.друго си е да има доматки за салатка.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/7/16 18:33

    Дали са на всички съседи или само на един не се знае. Но пък е по-добре да има нещо посято, засадено, отколкото да залеят и това малко пространство отново с цимент, както правят пред новите блокове. Няма стръкче трева къде да изникне.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/7/16 21:07

    прибирайки се от работа си късам по 2 домата и замезвам до късно

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/7/16 23:54

    То Кърджали си е село от градски тип. Какво се възмущавате. Имаме си ги и кравите, конете, градинките пред блоковете. Нищо чуждо за едно село. А иначе имат претенциите че са големите граждани, като идат по заведенията и магазините в града. Диваците слезли от селата по байрите и си мислят че са граждани. Изобщо не ми харесва град и хората в него, но какво да правя като работата ми е тук, иначе бих се върнал в моя роден град. Много сте далеч от идеята за голям град.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/8/16 04:12

    Dobre ,ama kmeta iska da napravi plateni mesta za parkirane na kolite !

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/8/16 04:13

    Dobre ,ama kmeta iska da napravi plateni mesta za parkirane na kolite !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.