Търговец от Кърджали отказа да продава стока на поклонници на… Ердоган, Меркел, Сталин, Путин и Обама. Предупреждението е изтипосано на табелата на обекта, точно под работното време и засяга всички членове на семействата на поддръжници на изброените световни лидери. От нея става ясно, че материалното отговорно лице е Хасан Йозтюрк.
Снимката обикаля социалните мрежи.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/16 16:30

    Ходжите и минеретата да викат езан за демокрация, справедливост, просветеност, за светска република, а не за ислямизация и терор!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/16 16:36

    Това да не е надпис от врата на болнична стая в Психиатрията ???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/16 16:38

    amki GLUPAK

    YAVNO E CHOIVEK NA FETO

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/16 17:08

    Браво на този търговец!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/16 17:22

    А БЕ ТЪПАК ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ Е ЧОВЕК.ВАЖНОТО Е , ЧЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ХАРЕСВА ИЛИ НЕ.ТУК В БЪЛГАРИЯ НЕ КОЛЯТ И ЛИНЧУВАТ АКО ИМАШ МНЕНИЕ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/16 17:38

    Представяте ли си да пуснат по минаретата химна на Европа одата на радостта

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/16 17:57

    toy e tolkova tırgovets liçi si mu ot postapkata amsalak

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/7/16 18:07

    Да не го види Ерголям че изгоря човека

    ОтговорИзтриване
  9. Браво!Човекът показва отношението си към онзи-даже и името да му изпиша не заслужава.Аферим,Хасан!Смел си!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/7/16 19:59

    Много си смел, Хасане! Браво! Къде ти е магазина?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/7/16 20:00

    Е, браво на човека! Писнало му е от всички боклуци и му се иска да разговаря с добри хора.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/7/16 20:33

    Само хора на Тодор Живков ще бъдат обслужвани в магазина .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/7/16 20:36

    На някои им казват в Турция ороспу чоджуу а в България ги наричаха курвенски синчета тия бяха и предатели и доносници а после първи избягаха в Турция а после не ги стиска там с този нагъл начин да живеят и хоп пак бягат в България и измислят по някакъв лесен начин да се оправят и такива надписи ако може и да изписва значи и може и големия сап да си турва отзадя..къде е този магазин на този негодник за да му докажем че можем да му влезем в магазина му кошарник...Предателите са си предатели дори и да се кръсти йозтурк .мамка ти мръсна аз съм си Турчин но с фамилия йозтурк в България няма марш в Анадола продажнико с сините донове под панталоните си

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/7/16 20:41

    mrisna gad dano faliras i gladen ostanes

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/7/16 21:27

    20.36
    Чете в Анадола са сега баш предателите,бе аркадаш.Дупят се на Ердоган.Човекът си е прав.Виж какво става в Турция.Един мизерник я унищожи за няма и седмица.Ататюрк се обръща в гроба.На тебе това харесва ли ти?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/7/16 08:19

    Toya hayvanin.magazinera spored men nee vred s glavata-...zvinnete na baykal zvinnete zvinnete.az go pitam licno kakvomu e napravil ERDOAN.licno nanego sis kakvo mu e navredil ta pishe takiva teshki.dumi.hayvan takiv.fesatliya

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/7/16 10:55

    tozi neste horata na Erdogan koyto sa maltsina v Bilgariya toes sa mnozinstvo v rayiona na Kirdjali no kato si ima predvid i Putin.Merkel.Obama toy nay hubavo da se otkaje ot tirgoviyata stoto nyama da nameri takivi ot tehni privirjenitsi skandaldjii i prestipnitsi na Fetoshizim nyamat myasto v Bilgariya i osobeno v grada ili vrayonite na Kirdjali.niy sme za mir ane za opasni razmiritsi sred obstestvoto ni prizovavame Fetovisti i redaktsiyata mu Zaman da napusnat i to vednaga stranata ni.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/7/16 12:01

    Навярно човека се е пошегувал,на такива им казват зевзеци.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/7/16 14:02

    Kajete kade se namira tozi magazin iskam da napravq oborot na tozi chovek evala mu pravq ne e privarjenik na Erdogan ne blije kato nqkoi hora gaza mu shapka mu svalqm !!!!!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/7/16 15:23

    По коментарите си личи, привържениците на Ердоган колко са злобни, неграмотни и прости. А уж и големи мюсюлмани. "Смях в залата". Жалко за хората !

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/7/16 16:22

    И аз поздравявам този търговец. Обяснението е много просто: има много хора докато уж пазаруват да обсъждат на висок тон политиката, а на други клиенти това не им харесва и спират да посещават дадения търговски обект.Това е всичко.Все едно си в ''пенсионерското кафене''. Какво толкова го плюете човека, не виждате ли че не взима никоя страна ами ги изброява всички ''големи'' лидери. Шапка ти свалям г-н Хасан Йозтюрк! Да си жив и здрав човече! Бих искал и аз да ти направя малък оборот, но не знам къде ти е магазина. /един българин от Кърджали/

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.