Хората в Кърджали са добронамерени, карат те да се чувстваш като у дома си, твърди Анастасия Димитрова



18-годишната Анастасия Димитрова спечели конкурса „Мис Родопи 2016 – Легендата за Орфей". 12 бяха кандидатите за титлата. Бляскавият спектакъл се състоя в двора на Историческия музей в Кърджали.
На второ и трето място за нейни подгласнички бяха избрани съответно 20-годишната Грациана Ковачева и 17-годишната Антониа Петрова, също от София. Медиен партньор на конкурса бе 24rodopi.com.
„Много съм щастлива, не очаквах, че ще спечеля първото място. Това е първата ми награда в живота. Имаше много момичета, които също бяха прекрасни и заслужаваха титлата. Продължавам напред с вдигната глава. Пожелавам на кърджалийци да бъдат винаги усмихнати", заяви след награждаването Анастасия.
Репортер на „Родопи voice" разговаря с нея.

Разкажи ни нещо за себе си. Ти си ученичка, това ти е първата награда. Участвала ли си на други състезания, с различни поприща, плановете след завършването?
-За мен е голяма чест, че взех тази престижна награда. Това е първият конкурс, на който се явявам и беше прекрасно изживяване. Тъкмо завърших средното си образование, но с нетърпение чакам да започне академичната година в Софийския университет, в който бях приета.

Колко подобни конкурса имаш зад гърба си?
-Този е първият. Акцентирам предимно на работата си като професионален модел, работя с агенция Visages повече от година, но този път реших да опитам с участие в подобно събитие.


Нека поговорим и за мечтите в страна като България.
-По националност аз съм украинка, но много обичам България. Имам волята и желанието да се развивам тук, а защо не и в чужбина, стремя се към международна кариера като модел. За мечтите граници няма.

Как беше зад „кулисите" и по време на подготовката, имаше ли нежни ритници по кокалчетата, както обикновено става при много красиви жени на едно място?
-За да изглеждаме перфектно в деня на конкурса, всички момичета положихме изключително много усилия. Репетициите бяха целодневни, в големи горещини и беше много изтощително и физически, и емоционално. Но като изключим това, нямаше завист между нас, всички имахме еднакъв шанс за короната.

Коя трябваше да спечели според теб и какво мислиш за кърджалийката Катерина Дерменджиева, която взе приза „Лице на публиката"?
-Не мога да посоча конкретно име. Представихме се при равни начала, всички положихме усилия, а журито изказа своето мнение.
Катерина е много добро и земно момиче и ще се радвам в бъдеще пак да работим заедно на модния подиум.

За първи път ли беше в Кърджали и как ти се стори градът и хората в него?
-Да, за първи път бях в Кърджали. За малкото свободно време, което имахме, успяхме да видим колко красив е градът, местните хората бяха много добронамерени към нас и ни накараха да се чувстваме като у дома си.

Не си ли хареса някой кърджалиец и направо да те вземаме край Водното огледало?
-Не съм си харесала никой кърджалиец, защото съм щастливо обвързана и обичам човека до себе си с цялото си сърце.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.