3 300 лева ще платят двама братя от Кърджали, които нападнаха свой съгражданин, реши окончателно Окръжният съд. Магистратите на въззивната инстанция потвърдиха изцяло решението на районните си колеги относно куриозния случай „Бой в два рунда за коректността на работодател".
Както 24rodopi.com първи писа, поле за изявата на участниците в сблъсъка били вила до язовирната стена и беседка пред блок във „Възрожденци". Причината за цялата битка пък била изключително любопитна-работодател, при който файтърите били на работа.
Екшънът стартирал по най-обичайния за Кърджали начин. Двамата братя В.К. и М.К., заедно с баща си се събрали във вилата на свой приятел и още в ранния следобед започнал мохабет като на софрата имало пържен шаран, разказахаза 24rodopi.com запознати с битката. Около 17 часа собственикът на къщата поканил по телефона още хора. Сред новодошлите бил и С.Ф. Няколко часа по-късно единият от братята си тръгнал, а другият се включил активно в спор за коректността на общия за С.Ф. и него работодател. В.К. вкарал в дебата и няколко псувни към опонента си, включващи и сексуални мераци към майка му, и въпреки неговите забележки не спрял с обидите. За да бъде по-ясно изразена позицията, В.К. дори скочил от масата и блъснал С.Ф. Противникът му не останал длъжен и на свой ред засилил с ръце голия до кръста опонент, който обаче го сграбчил и двамата успели заедно да се приземят върху цветарник встрани от масата. Двамата били разтървани, а ядосаният В.К. тръгнал да се прибира. Същото сторил и С.Ф., който обаче се отбил в беседката пред блока си в компанията на жената, с която съжителствал. В същото време В.К. се обадил на брат си, разбрал и адреса на С.Ф. и двамата тръгнали, за да довършат спора. Братята заварили опонента на беседката, където и го връхлетяли. При боричкането единият от братята успял да нанесе ритник с грак в главата на С.Ф. Приятелката на нападнатия, която била служител на МВР, извикала „Стой, полиция", опитвайки се да разтърве тримата. Братята побягнали, а жената се обадила на колегите си. Свидетел на атаката бил и съсед на С.Ф. На място пристигнали две патрулни коли, които откарали тримата в Районното за изясняване на случая.
Ден по-късно В.К. и С.Ф. се снабдили с медицински за нанесените поражения след спора. Кръвонасяданията по кожата на лицето, гръдния кош и корема на В.К. накарали кърджалиецът да потърси правата си в съда. Неизбежната самозащита от страна на С.Ф. обаче костваха обявяването му за невиновен на две последователни инстанции, съобщиха за 24rodopi.com юристи, запознати със съдебната сага. Кърджалиецът поиска и обезщетение в размер на 6000 лева. Съдът обаче реши той да получи от двамата братя общо 1300 лева за нанесени неимуществени щети. Те ще трябва да платят и глоби в общ размер на 2000 лева, както и съдебните разноски.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/16 23:01

    policaikata da ne e ralitza

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/16 23:04

    vesooooo vesoooooo tva na taq tvoita vila baq ek6un hahaahaha vesoooooo vesooooo

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/16 09:46

    Segashnite novoizlyupeni biznesmeni sa sa mo za boy.izobshto mnogo narushavat pravata na rabotnika.hayvani.para delileri)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.