Отново ставаме свидетели на абсолютно безотговорно паркиране на място за инвалиди в Кърджали. Днес около 11.45 часа близки на трудно подвижна възрастна жена не можаха да спрат пред бившата поликлиника за да я свалят от колата възможно най-близо до медицинския център заради паркиран автомобил, се казва в читателски сигнал. BMW-то било без стикер, който да позволява на водача да паркира на място за инвалиди.
Недалеч от поликлиниката, в посока към църквата, тротоарът пък е превзет от автомобили, се посочва в сигнал на читатели.
24rodopi.com.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/16 15:52

    I te sa invalidi psihichno 😂😂😂

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/16 15:58

    Няма КАТ в този град
    Време е областния и кмета да се заемат със случая

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/8/16 17:22

    Редови катаджии споделиха ,че не знаят как да глобяват(не знаят закона),че после да не ги съдят и наказват и,че целта е да си вземат заплатите.Не писано правило се появи в КАТ, оооооооо не знам,не чух ,не видях!!!И кмета ,и областния все си е тая.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/16 09:17

    искаме КАТ да провери и тези коли които влизат и паркират пред общината дали имат разрешение и това не е само за областния града а и в малките общини като пътуваме но тези малки населени места виждаме как общинските чиновници паркират в центъра на градовете си без да имат това право
    пример
    Момчилград,Крумовград ,Черноочене и други

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/16 16:43

    Има просто решение. Купуват се 500 скоби и готово. Ще се избият на първата седмица.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/8/16 22:40

    Там до поликлиниката имаше един полицай където ги глобяваше ама не знам къде отиде.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.