Емблематичният социалист от Кърджали Назми Мюмюн може да се окаже едно от най-новите попълнения на новорегистрираната партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност" (ДОСТ), коментираха пред 24rodopi.com активисти на БСП в града край Арда.
Мюмюн, известен още като „Кармъзъ Назми", е бил крайно разочарован от това, че останал извън ръководствата на общинската и областната структури на БСП. Припомняме, че Назми Мюмюн беше член на националното ръководство на левицата, известен е като един от най-известните български турци в историята на „столетницата", "връзката" на БСП с турската Републиканска-народна партия.
Местните социалисти смятат, че време е дългогодишният им съпартиец да се оттегли от активната политика по примера на Милан Миланов. Както е известно, през 2015 година бившият кмет на община Кърджали и няколко мандата общински съветник обяви, че приключва своята активна обществено-политическа дейност.
„Чух, че съпартийци ме пращат в ДОСТ. Преди това ме „командироваха" в „Движение 21" на Татяна Дончева, но ще ги разочаровам – оставам верен на партията и като редови неин член. Благодаря на всички, които са загрижени за моето политическо настояще и бъдеще, но то е свързано с БСП. Оставам! Много от истините, които казвам днес, ще отворят очите на другари на по-късен етап", коментира пред 24rodopi.com Назми Мюмюн.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/16 12:56

    Браво на младежите днес от БСП които не дават кадрови постове на стари комунисти и двойно браво когато взимат тия мерки срещу индивиди от турски произход които предават и предадоха собствения си народ турците за собствените си облаги и то тези са най склонни да предадат и БСП и България за вбъдище не напразно им викат кърмъзъ или донджу или шалварджии.. ДПС и други партии също трябва изгонят старите комунистически муцуни да си признаем открито от които ни се повдига вече да ги виждаме и днес как се гаврят с народа ни и да си мислят че са вървежни но забравят днешната реалност че ЖИВКОВ БАБАНЪЗ ГИТТИ АНАНЪЗДА ЙОЛДЮ ВЕ СИЗ ШАЛВАРДЖЪ ВЕ КОМУНИСТЛЕР КАЛДЪНЪЗ ЙОКСЮЗ ГИБИ ТЕК БАШЪНЪЗА..Вече дъртите комунисти и шалварорезачи са на изчезване и затова поради малкия им брой все още се предпазват от законите на страната ни но до няколко години и каквото и правят няма да им помогне КАЛСАДА ЯДА ДОСТА БОСТАДА ГИДСЕ АДЖЪМАСЪЗДЖА ХОДЖА КАКАДЖАК БЮЗЮКЛЕРИНЕ ДИКЕНЛИ ПАМУУ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/16 13:13

    Познавам добре другаря Назми като истински носител на левите идеи и защитник на интересите на обикновените хора. Той е свободно мислещ човек. Убедена съм,че има твърди позиции и свои принципи. Знам мъжкарството му - оставката му от националнато и областно ръководство на БСП заради несъгласие с водената политика от предишния председател Миков и тогаващното ИБ в районите със смесено население. Зная и твърдата му подкрепа за Корнелия Нинова. Познавам него добре и вярвам, че ще бъде същия - принципен! Убедена съм където и да бъде ще продължава да бъде полезен!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/16 13:19

    Достойна и принципна позиция! Браво Назми!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/16 13:45

    Milan e siviqt kardinal na BSP! Nqma nikakvo znachenie dali formalno e v ili izvan rakovodstvoto na BSP.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/16 15:18

    12:56. НЕ СИ ДОБРЕ БАЙО !!! МНОГО ПИСАНЕ, МАЛКО СМИСЪЛ !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/8/16 19:33

    В годините бизнисмен арменец казваше
    , че Назми е оригинален български турчин, оригинален български социалист. И днес той по категоричен начин потвърди своята идентичност. АДМИРАЦИИ Д-Ю НАЗМИ!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/16 19:37

    То е човекът,който положи основите в Турция на продължаване на добросъседството, даде друг цвят в отношенията с изселническите организации и РБ да има консул в гр.Измир. В нашата държава трябва да има и други като него. Той не е от тези лаф олсун, бол олсун. Той е човек на делата.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/16 19:40

    Дерзай др. Назми, убеден съм че ще продължиш борбата с назадничево мислещите. Аз вярвам на 100 %, че обичаш Кърджали, РБ и хората! Обичаш и демокрацията! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ! ПРАВДАТА ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/16 20:35

    Др. Назми късаш се да пишеш себехвални коментари. Бъди по- достоен, не така

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/8/16 20:37

    Знаеш ли колко ме интересува, кой къде ще премине?! Да ви имам проблемите!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/8/16 21:17

    Furnadjiiski lopati

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/8/16 11:46

    Другарю Назми,ако си честен пред себе си и си бил честен пред партията,декларирай това,което реално получаваш като наеми..............

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/8/16 15:39

    до 20 35 по всичко личи, че си от ръководството, ако имаш достойнство излез с името си. Егоизма и завистта са характерни черти на болните мозъци и изчезващите. Ясно е , набеждаването е стил на слабия..............Двата коментара за Назми са мои, не на Назми.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/8/16 15:42

    до 11 46 ОТ НА -НИ до Арда, от Славей до Манджата, от член до съвети- бъди честен Караджа.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/8/16 16:37

    BSP forever.Bravo Comrade Nazmi.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.