Това действие на пътя от страна на общинска съветничка от Кърджали със сигурност ще влезе в топ 10 за най-лошо паркиране, сигнализира 24rodopi.com наш читател. Снимките са от днес, около 9.40 часа на улица „Екзарх Йосиф“ в центъра на областния град.
Колата беше без шофьор и спряла за около десетина минути. Не бяха включени аварийни светлини и се затрудняваше движението. Коментарите оставям на вас, написа до редакцията читателят ни.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/16 18:33

    Съветничката е от ГЕРБ :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/9/16 18:45

    Каква е заплатата на Общинските съветници, за да мога и аз да се кандидатирам другия път и да си заработя пари за такава кола?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/16 19:05

    На тая и умственият ѝ багаж е на нивото на паркирането....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/16 20:04

    Бях на гости в Диарбекир.Много е чисто и нощно време лампите светят.Катаджиите са строги и всеки паркира според правилата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/16 21:08

    Всички на върха с топ 10. Само бедните хорица са в топ минус 10.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/16 22:26

    Тя ако тя е дала хипократова клетва,аз съм Стив Джобс!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/16 22:55

    Dom mayka i dete!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/9/16 00:26

    Това е д-р Господинова. Стига цензура!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/9/16 01:42

    tya ima pravo kAKTO SI ISKA DA PARKIRA

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/9/16 09:03

    Glupavata glava,krakata teglqt.kachila se na skapa kola no neznae da kara.kade e KAT

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/9/16 09:08

    Банките да вземат да се преместят от там и да си намерят офиси с паркинги.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/9/16 11:26

    Тази същата ми отне предимството преди време.Опасна си е !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/9/16 12:54

    Вие пък сте много умни! Тя е на прицел,защото е съветничка,а останалите? Кметове, заместник-кметове и т.н. някой гледа ли ги?! Коментарите ви относно умствения и капацитет са излишни,защото всички заедно не можете да и стъпите на малкия пръст!!!! Без озлишни злобни изказвания!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/9/16 21:45

    12:54 ne sili tolkoz s hvalbite i nedei ibijda taka naroda. Za tebe e sredniq prast!!!!!!!!!!!!!!! Gledam, che obichash udivitelnite!!!!!!!!!!!!!!! V interes na istinata ne uprekvam za parkiraneto, zashtoto ne se znae kakva e situaciqta. Ako zad tazi kola e bila parkirana druga i sled tova e tragnala, vie snimate i naistina izglejda absurdno. Spored men nqkoi tarsi senzaciq, poradi fakta, che na vaprosniqt savetnik ima za kakvo da se zavidi v nai-dobriq smisal na dumata. Vseki shofior znae kolko trudno e da se nameri mqsto za parkirane i pone si priznaite kak vseki pone po edin pat se e "shmugval" samo i samo da si ostavi kolata kato se nalaga. Priqtna vecher na vsichki i samo GERB.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/9/16 00:19

    Аз не съм най-умния, но мисля, че спазването на реда и закона са тясно свързани с умствения капацитет. Аз средно интелигентния( по-тъп от съветничката-искам да кажа, че незнам коя е) винаги гледам да паркирам така че да не преча на другите, което в този случай видимо не е така. Единственият извод е, че прости или не тези хора се мислят за велики и нещо повече от обикновения човек. Сигурен съм, че ако и бях направил забележка щях да чуя " Къв си ти бе .....и т.н." Тъпа или не това си е пълна наглост и нищо не я оправдава

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/9/16 07:57

    По-кротко, че ще й опрете на услугите. Тя ще смени д-р Черкезов като директор на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски".

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.