36 са вече почетните граждани на Кърджали. С пълно единодушие Общинският съвет гласува званието да получат най-добрата волейболистка на 20 век Таня Гогова, борецът Джемил Реджеб и майсторът на спорта Динко Атанасов (посмъртно), предаде репортер на 24rodopi.com от тържествената сесия.

„Благодаря ви от сърце! Не мога, не искам и никога няма да забравя откъде съм тръгнала и откъде са моите корени. Това, което съм постигнала с „Левски“ и с България, не са само мои успехи, но и успехи за моя роден Кърджали“, заяви при връчването на званието Таня Гогова. Тя даде и идея за направата на Музей на спорта в Кърджали.
„Искрено благодаря за тази чест. Вашето признание на празника на Кърджали за мен е най-големият успех“, заяви през сълзи големият борец Джемил Реджеб.
„Благодаря от името на цялото ми семейство за тази чест. Баща ми беше пример за това как човек трябва да се отнася към работата си. Той успя да превърне „Арда“ от провинциален отбор в страшилище за водещите тимове. Очаквам тези награди да насочат вниманието към развитието на спорта в града и в частност в училищата. Смятам, че всички ние сме длъжници на децата в тази насока“, заяви при получаването на почетното звание синът на легендарния волейболист Динко Атанасов-Виктор Атанасов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.