Нервно преминава последният ден за агитация в област Кърджали и в изселническите квартали в Турция. Лагерите са два – ДПС и ДОСТ, а въпросът към избирателите е общ: „Внимавайте, в неделя да не гласувате за душмани на турците?“. Едните сочат №13 в бюлетината, другите - №17.
И в двете акции има общ персонаж –Тодор Живков.
Едните залагат на обръщение на турски език на един от партийните лидери, в което силните изрази трябва да припомнят на българските турци какво са преживели в недалечното минало, кой е виновен за Възродителния процес, кои са наследниците му, кои български депутати сега поднасят цветя на паметника му…
От другия лагер също припомнят кой е Тодор Живков, но акцентът пада най-вече върху охраната му.
Бившият лидер на БСП и бивш премиер Сергей Станишев също фигурира в агитацията и на ДПС, и на ДОСТ. Публикувани са негови снимки с Ахмед Доган, с кюрдския лидер Селяхаттин Демирташ и прочутата прегръдка с Лютви Местан…
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/11/16 20:46

    Da izbrat po lubov. :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/11/16 21:08

    До гуша му е дошло на българския народ от политици и от политиканстване. Турците са потомък на много мъдър народ. Това, че последно и едните и другите без много шум, но с вътрешен партиен ищях искат да ги спечелят на своя страна се вижда. Минаха четвърт век от времето на Живков, от ВРЕМЕТО КОГАТО НАДЕЖДИТЕ НИ ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ, ЩЕ СМЕ ПО БОГАТИ СЕ ИЗПАРИХА. Алчните за власт и пари бабаите на прехода унизиха българския народ, посегнаха на неговото достойнство и самочувствие, разделиха хиляди семейства, пропъдиха децата на народа като Немили Недраги по чужбина. И сега последните виновни за хала ни усетиха че чепика стяга, ни хленчат и проливат сълзи на съжаление. Има нужда от ПРОМЯНА и това трябва да става. Този народ заслужава по добра участ. Ние сме Европейска държава по всички уйдурми, но не и по стандарт. Два милиона българи под прага на бедност с мизерни заплати и с позорни 70-75 евро пенсии. Виновните трябва да отговарят пред народа, това не може да продължи! Не може да работим до като умираме!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/11/16 23:25

    Turcite da ne zabravqt vazroditelniya procces i kakuv koshmar prejivqha po komunistichesko vreme na koito dnes kandidat e RADEV

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/11/16 06:35

    Що не подмениха в Полша - 99% за Солидарност, в Чехия, Унгария? Българина е цървул, който се страхува от отговорност. Дори за себе си. От там се страхува и от Свободата. Робска му е психиката. Не е за самостоятелна държава. И го доказва в момента. Ще избира измежду ... комунисти............. Идиот с идиотите!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/11/16 07:04

    В България има само едно статукво - БКП/БСП и ДПС в последните 26 години Радев е техен.Всички останали политически партии са на детска възраст. И не могат да се нарекат "статукво". Затова:

    НЕ ИЗБИРАЙТЕ РАДЕВ – КАНДИДАТЪТ НА СТАТУКВОТО. Ще сгрешите и ще се каете горчиво. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА РУМЕН РАДЕВ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/11/16 08:34

    Турците а и целия български на род винаги са били заложници Въпросът е не кой е душманин на турците ,а КОЕ Е В ПОВЕЧЕ ОМРАЗАТА КЪМ ГЕРБ ИВ ЧАСТНОСТ КЪМ БОРИСОВ ИЛИ БСП КАТО ЦЯЛО Изборите са мажоритарни .За ГЕРБ е въпрос на оцеляване.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/11/16 09:22

    Всички политици са ни душмани

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/11/16 10:20

    Най големите душмани са отцепниците дал и павел

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/11/16 10:25

    Последни36часа на коалиция БОСТАН и най некадърното управление АМИН

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/11/16 12:55

    По добре за Герб отколкото за ДПС.ДПС трябва да бъде наказан един път колко му пострада избирателите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/11/16 13:05

    Отровителите и грабителите на народа ,изградили щастието си върху нещастието на милиони български граждани ,покровителствани безапелационно от политическата класа на страната ,чрез приемане на закони оставащи само на книга ,са устремени да завлекат България към дъното.Чрез обезлюдяване на цели райони ,чрез безразличие към вилнеещи банди по периферията ,чрез заличаването ни завинаги от лицето на Земята като народ и държава .Тези сили отвориха широко портите на границата ,позволяващо безпрепятсвенно движение на терористи от Ислямска държава към Европа за изпълнение на пъкленото си дело...

    ОтговорИзтриване
  12. С Христо12/11/16 14:27

    Просто да СРАВНЯВАШ Р А С О В К О Н, с МАГАРИЦА !!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/11/16 23:35

    Хейй народе време е за промяна,Нима вие мислите че между хората има разлика , кой от какъв произход е, не сме ли всички по чужбината, ха сега пак да се делите,не ви ли святкат очите като срещнете български говорящ човек,безспорно е България е родина на всички ни родени в тази страна, защо още спорите като луди,Турци Арменци и цигани ли управляват България? Вижте на какво дередже сме, не е ли жалка картината в която сме,А ние се караме кой политик на какъв пост да бъде( кой милионер) на какъв пост да бъде, вижте само колко е ефикасен методите дето ни заблуждават милионерите,, колко сме неграмотни, Докога бе хора!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/11/16 23:52

    SAMO DPS. L.MESTAN E DUSMANIN NA TURTSITE.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.