В контролна среща баскетболният отбор на СУ „Васил Левски” ( 11 -12 клас) от Ардино победи трудно тима на СУ „П.Р.Славейков” от Кърджали с 46:44. Двубоят се изигра в салона на най-голямото ардинско училище в рамките по проекта на Министерството на образованието и науката (МОН) „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности  (Твоят час) – фаза І“.
Проектът е финансиран по Оперативната програма „Наука и образование за интелигентен растеж”, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Той ще подпомогне два основни типа занимания: извънкласни дейности в различни области по интереси, както и допълнителна подготовка за децата с определени образователни затруднения.
Срещата предизвика много емоции в залата и със сигурност ще породи нови приятелства между двата тима. Между частите на мача баскетболистите участваха и в демонстративна стрелба от тройката.
„Стана хубав празник на спорта. Спечелиха, разбира се, баскетболът, младостта и доброто настроение!”, заяви треньорът на юношеските отбори на СУ „П.Р.Славейков” от Кърджали Петя Иванова. Тя изказва искрените си благодарности за добрата организация и топлото гостоприемство на домакините от Ардино.
Гюнер Шюкри
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/11/16 21:46

    Ne e vqrno, Slaveikov gi pobediha, no te pisaha tochki za sebe si.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/11/16 23:43

    Браво момчета само такаб. Ние славейковци ги биехме и през 1998 г., тогава бяха едни от най-силните в областа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/16 08:17

    Статията е правилна и резултата е напълно верен! Това че ,,училището за шампиони" не могат да приемат поредната си загуба е техен проблем! Браво на момчетата от Ардино, за пореден път показаха че Славейков не им е пречка!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/11/16 09:01

    Те ни табло за точки имат нит нищо...Пишат си точките сами и кат сложат 10 точки отгоре ше бият много ясно

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/11/16 09:01

    Ти от каде знаеш дали статията е правилна,там ли беше?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/11/16 11:42

    Славейков не им е пречка? А защо, когато ''Ардино'' дойдат в Кърджали падат с 50 точки?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/11/16 11:47

    Също съдията на мача беше тренера им. Не свиреше фаловете, които момчетата му правеха и свиреше крачки на Славейков без дори да са хванали топката с две ръце.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/11/16 18:58

    na kalpaviya maryak vodorslite mu prechat.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.