Мъртвото куче в района на гимназията в Джебел е било убито от глутница безпризорни псета, съобщиха за 24rodopi.com Областната дирекция на полицията. Това са разказали очевидци на нападението пред служители на реда, които са се отзовали на сигнал на гражданин.
Припомняме, че читател алармира за убито животно в родопския град. Именно той е сигнализирал и в полицията. По думите му обаче, това не е първият инцидент с убити животни. Някои от тях са били и отровени. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/12/16 17:19

    А какво прави улична глутница по улиците на града? Може би чакат да нападне някой човек, дете?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/12/16 17:24

    Колко удобно.... типично в с стила на ченгетата в България. Извинявайте, но на малоумни ли ви изглеждат читателите, за да разберат по снимката, че това не е убито от безпризорни псета животно! Ако е така обаче - още по-зле! Глутница безпризорни псета по сред бял ден на метри от джебелската гимназия "Христо Ботев" нормално ли ви изглежда? Къде е общината, къде е грижещата се за гражданите полиция? Или трябва да има инцидент с човек, че някой да се стресне !
    От подалия сигнала!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/12/16 17:36

    Като гледам снимката това животинче не е убито от други кучета, а от хора. Срам за тези, които са го направили!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/12/16 17:40

    До 17:24 голям малоумник си ти какво искаш полицията да събере кучетата и да ги занесе по домове си

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/12/16 18:14

    До 17,40: Не, да проведе елементарен разпит на останалите кучета

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/12/16 09:54

    До 17,24 и 17,40 - явно не се разбира какъв е проблемът, но за това се иска малко акъл. Малоумщината и простотията е толкова повсеместна, че на един такъв случай като убийство на куче се гледа с насмешка, ирония и пренебрежение. А това, че този, който убива живо същество на метри от училище и утре може да посегне и на дете, защото го дразни с детските си викове например, май никой не се замисля. Това, че кучето може да е отровено и отровата да плъзне в целия квартал и град сред хората - пак на никой не пука. Дошъл уж ветеринар, пъхнал кучето в чувал и проблемът се решил......с измислената версия на сдавяне от глутница кучета. Каква глутница, какви 5лв посред бял ден....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/12/16 10:29

    Сутрин обед формализъм, здрав и бодър организъм!Някой хулиган е разрешил проблемите с кучетата-свършил е рабитата и на общината и на полицията. В бьлгария проблема с кучетатс е неразрешим...другото са приказки. Нито общината иска да се занимава, нто пък полицията дето гледа да не си развали статистиката в края на годината 😂

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/12/16 12:21

    ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА!ТУКА М/У БЛОКОВЕТЕ ОТДАВНА НЯМАМЕ ГЛУТНИЦИ А САМО НЯКОЛКО БРОЯ КУЧЕТА,КОИТО НИЩО НЕ ПРАВЯТ!

    ДРУГ ПЪТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТОЗИ КМЕТ!ДА МУ МИСЛИ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.