„Говори на турски охлюв”, „Яжи ми лай… fes”, „Свобода или смъртъ за BG” са само част от надписите със спрей, които „красят” новия парк „Арпезос-Север” в центъра на Кърджали, видя репортер на 24rodopi.com. Не липсват и такива на чужди езици, като елементарните интелектуално частици в обществото ни са упражнили лингвистичните си способности на турски и немски. Грозните и разкрачени послания грабват погледа още с влизането по алеите на парка. „Платно” за лумпените комплексари са се превърнали стените на терасата пред фонтана. Не е пожалена и детската пързалка.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/17 08:53

    Birligimizi gosterelim samo DPS DPS DPS DPS

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/17 09:03

    каквито са родителите.

    ОтговорИзтриване
  3. Какво стана с камерите дето ги сложи инженерина?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/17 09:15

    Не може да има етническо напрежение в Кърджали бе хора,, и аз съм от турски произход , и какво сега, Мразиме българите ли? Я не се ебавайте с мирния народ, в Кърджали всеки има приятели от българи; помаци или даже от циганите, а по стените кой ги пише ли? Това са тийнеджърите сто процента, Омраза не вярвам да има в Кърджали, в Кърджалийският регион има по сериозен и по важен приблем,, Това е самата бедност,, най големия враг на страната ни,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/17 09:15

    Не може да има етническо напрежение в Кърджали бе хора,, и аз съм от турски произход , и какво сега, Мразиме българите ли? Я не се ебавайте с мирния народ, в Кърджали всеки има приятели от българи; помаци или даже от циганите, а по стените кой ги пише ли? Това са тийнеджърите сто процента, Омраза не вярвам да има в Кърджали, в Кърджалийският регион има по сериозен и по важен приблем,, Това е самата бедност,, най големия враг на страната ни,

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/2/17 09:34

    NEZNAM KAKVO IMA TOLKOVA DA DELIM V TOZI SVYAT PRI POLOJENIE CHE VSICHKI SME HORA.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/2/17 09:37

    И аз съм виждала тези надписи, стоят си там от много време. Трябва да се пребоядиса, а че е работа на келеши е от ясно по-ясно!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/2/17 09:38

    Да се заловят и да боядисат стените със средства на родителите им това са деца.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/2/17 09:40

    По принцип ние сме си народ от хейтъри-мразим богатите, мразим бедните, мразим различните, мразим дори приятелите си ако са по успели от нас, ама това наистина е детска работа. Големите не се мразят така безобидно с едни надписи, техните удари са винаги под кръста на противника.

    ОтговорИзтриване
  10. Не се правете на патриоти тинейждъри пикльовци.
    И българина и турчина и циганина е наш.
    Толерантността на хората с добро сърце ще победят срещу тези егоисти с омраза.
    Да живее българия с справедлив и толерантни хора.
    Да живее българина турчина и циганина с свой език религия и култура

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/2/17 09:54

    Какви са тези простотии? Това е работа на някакви лапета. Тези простаци, които чупят пейките и лампите в парка и си мислят че правят нещо велико. Няма значение на какъв език говорят те са срам и позор за Кърджали и България...медиите да наблегнат на това.

    ОтговорИзтриване
  12. Rani list7/2/17 09:56

    Омраза може би няма но хайвани сигурно има в тоя град.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/2/17 09:58

    Крайно време е е да се приеме закон, с който да се накажат такива вандали с възстановаване на щетите, които са причинили.
    - да пребоядиста със собствени средсва и тогава да ги сминате да ги видят целия град...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/2/17 10:06

    До 08:53 Какво общо имат надписите с ДПС бе амсолак.Тия партии докараха до етническо напрежение.Но народа вече не е глупав.Преди нарочно с атака се оправдавахте за да гласуват за Дпс,но свърши вече този филм, отсреща няма вече балъци.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/2/17 10:33

    Натписите са направени от 16/17годишни пе*али. Както и другите тагове като: CSKS levski.... Поне да си признаят тарикатите

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/2/17 11:22

    аз също съм турчин но това което са надраскали боклуците са пълни глупости трябва да оставим настрана за малко демокрацията и да се въведе ред в държавата със сопа за такива идиоти. долу всички партии да живее сопата

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен7/2/17 11:25

    Taka e ,kato nikoi ne go pazi tozi park, vecherta samo ei takiva huligani se sabirat i rushat (i bulgarcheta i turcheta),kakvo stana s kamerite,ami da napraviat obshtinska policia da obikalia po cialoto KJ i parka,nikukuv red,pulen haus.Tova e to injenernata misul.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен7/2/17 11:26

    Dobir den na vsicki narodnosti.neka se razbirame i.obicame.da ima mir.v BG.i za napred.a za nadpisite iskamda kaja kato Radev.malko dumi mnogo rabota.dayte dapopravim. da privedem v stariya red.stenata.kideto e napisano?.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен7/2/17 14:28

    Етническо напрежение ли?По скоро някое комплексирано лапе,пило две бири писнало му да ръкоблудства със себе си,и хванало спрея да драска глупости.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/2/17 16:07

    За голямо съжаление възпитанието на подрастващите, въпреки всичко, сякаш все още не е живата тема на живота сега. Неприкрито си върши своето примера на пазарния характер, примера на умствено блокирали, замръзнали и какви ли не хора, което може би поражда или възбудимост или сковава, знае ли се какво друго в тези среди

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/2/17 17:27

    Радвам се,че най-после в този сайт прочетох единни мнения от българи и турци,надявам се и роми да са се включили.Абсолютно правилно.Сега трябва само да се открият кои са тези вандали и без да се питат какви са,да бъдат ПРИНУДЕНИ по някакъв начин да възстановят първоначалния вид на стената.
    ПОДОБНА ВАНДАЛЩИНА ГОВОРИ ЛОШО И ЗА БЪЛГАРИ,И ЗА ТУРЦИ,И ЗА РОМИ.
    А партиите в случая нямат нищо общо-възпитанието идва първо от семейството.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен7/2/17 18:55

    Таке е и така ще бъде до тогава,когато в този парк ще има човек,който да следи именно за такива прояви на просташко поведение от лица(деца-гангстeри) лишени от разум и елементарно възпитание !!!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен7/2/17 18:59

    Никога не мразя българите със тях съм пораснал
    Обичам те България ти си моя страна
    Заклех под твоето знаме обичам те

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен7/2/17 19:46

    Врагът на българина,турчина,циганина,помака са в оная къщичка с надписа Съединението прави Силата......тия цели 240 ненужни индивиди държат народа нарочно бедно и мизерно,нарочно държат народа под робство и геноцид ,та те да си взимат огромниииии заплати,милионииии комисиони,милиарднииии заеми.....да се вземе пример от Гърция и Румъния и на улицата и да се измерват тия продажници веднъж завинаги

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен7/2/17 20:07

    Art moda klozet autogara 21 vek bulgaristan most injener konak - novi hudojnici, novi haiduti, novi partizani, novi torti s chereshovi topcheta...moderni vremena...

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен7/2/17 20:45

    Младите не прощават! Местните като ги предизвикват, българчетата да няма да мълчат? Идва силно поколение от нахъсани българи! Само трябва търпение, нещата ще се оправят като влезнат във властта. А вие, местните, разделяйте се още повече!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен7/2/17 20:50

    мирния народ? Мълчанието ни няма да е вечно, сцената от Батак в по-европеизиран вариант ще се осъществи съвсем скоро! Мълчим и българските граждани от турски произход ни тъпчат, но докога? Дори ни наричат саркастично ,,мирен народ''? Отивам до магазина , посрещат ме на турски , отговарям на български, гледат ме пренебрежително и накриво, не съм ли човек питам се аз? Докъде стигнахме ние, мирният народ???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.