Назми Мюмюн, един от най-популярните социалисти н Източните Родопи, днес ще научи името на новия областен управител на Кърджали. Както вече 24rodopi.com писа, той е един от кандидатите за поста. Служебният премиер Огнян Герджиков ще освободи Илия Илиев другата седмица.
Днес в София се провежда конгрес на БСП.
24rodopi.com
На снимките:
Назми Мюмюн на конгреса на БСП;
Лявата коалиция да смени името си на "БСП за България", предложи соцлидерката Корнелия Нинова.
Със силно емоционалната си реч соцлидерката Корнелия Нинова не само взриви от аплодисменти, но и разплака зала 1 на НДК, съобщава „24 часа“. И бе изпратена от трибуната със ставане на крака.
Нинова нееднократно бе приветствана с алодисменти по време насловото си, но най-емоционален бе финалът на речта й. Тя напусна трибуната, от която четеше, и се доближи до делегатите, сключила ръце пред себе си. След което им цитира китайска мъдрост: "Ако ти е трудно, значи вървиш по правилния път, важното е да не спираш. Успешен е онзи човек, който, следвайки идеята си, стига до целта." Нека следваме идеята си и постигнем целта си да постигнем такава България, за каквато мечтаем, каза Нинова. И с треперещ от вълнение глас описа мечтата си - да няма нито едно кътче необработена зема, да вижда семейства с млади колички в парковете, да няма бедни, а когато на международни срещи влезе български политик, да става тихо и всички с респект да казват: Влиза България!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Борисов4/2/17 13:39

    Назми ти си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/2/17 14:42

    Назми Мюмюн успех!

    Ти си нашият човек в региона

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/2/17 16:10

    и пътят към ада е послан с рози.Светлото бъдеще "комунизмът"
    е утопия.Харесвам посланията Ви но бих ви повярвал ,ако до сега поне един път бяхте възроптали срещу своите съпартийци за тяхната демагогска политика до сега.освен обещания бихме искали
    да знаем и начините за тяхното реализиране.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/2/17 16:14

    Nazmi aga nie sme s teb!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/2/17 16:48

    за два месеца може.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/2/17 17:01

    Начо Ковача ще е

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/2/17 17:44

    Назми, Успех, макар че не съм от бесепе!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/2/17 19:02

    Назми, пожелаваме ти да поемеш лидерството на турците в Кърджалийско.
    Имаш изключителни шансове за това, докато ония двамата - Орхан от НПСД и Лютви от ДОСТ се опитват под диктовката на моллите да се ,,обединят" и да мечтаят за разпадането на ДПС Ти си човека който може да поведе турците към по добри дни. С теб сме.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/2/17 19:37

    НАЗМИ АБИ ТИ ТРЯБВА ДА СИ.СЕГА Е ТВОЯ РЕД.УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/2/17 20:03

    ZA TRI MESECA MOJE

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/2/17 20:08

    назми е вече в дост

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/2/17 20:19

    Какви идеи вееееееееее, кой окраде майка България, нали всички комунисти сега са капиталистите и олигарсите в България с тлъсти сметки и имоти.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/2/17 21:55

    НАЗМИ С ТЕБЕ СМЕ КЪРДЖАЛИ,КРУМОВГРАД,МОМЧИЛГРАД,КИРКОВО. УСПЕХ БРАТКО!БСП ТРЯБВА ДА Е КАТО БУКЕТ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.