Структурите на ДПС в Кърджалийско единодушно номинираха за водачи на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район на предсрочните  парламентарни избори почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган и председателя Мустафа Карадайъ Това стана ясно след проведеното разширено заседание на Областния съвет на партията.
Присъстващите гласуваха листа от 66 кандидати за народни представители в 44-ото Народно събрание, подредени по азбучен ред. Препоръката към Централния предизборен щаб в София е да ги подреди до 10-то място.
На форума присъстваха зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, депутатът в 43-то Народно събрание и член на Централното оперативно бюро на ДПС Ердинч Хайрула, евродепутатът Неджми Али.
Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан подчерта, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящия вот на 26-ти март.
„Имаме голяма и солидна база от подготвени кадри. Всички номинирани са доказани професионалисти, експерти, лоялни и сериозни партийци. Всеки един от тях трябва да работи така, че все едно е водач на кандидат-депутатската листа. Нашата цел е да работим за спечелване на пет от петте мандата”, заяви инж. Изет Шабан.
На последните парламентарни избори през октомври 2014 година ДПС изпрати четирима депутати от региона в парламента.
Гюнер Шюкри
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/2/17 16:24

    Shte se naznachavat ot centralata li deputatite

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/2/17 16:43

    Ferd Murat sred nominiraite li e ?

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus5/2/17 16:57

    Nedeyte pravi masrafi. DOST VZIMA 4 na vas ostava 1 miasto podelete go s komunistite.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/2/17 17:08

    ХОШ ГЕЛДИН ЕРДИНЧ АГА !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/17 18:40

    На последните парламентарни избори лидер на ДПС беше Л.Местан а не Карадайъ а областен лидер беше Б.Юмер а не И.Шабан Г-н Гюнер Шукри.Сега ще е различно 2-за ДПС 2-ДОСТ+ и 1-ЗА ГЕРБ . 90% така ще е..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/2/17 19:28

    Ferdi Murat gibi arslanlar olmasi gerek listede

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/2/17 21:52

    Натягането на никому нищо няма да донесе. Най-сетне някои ще усетят цената на властта и ще се питат защо са проспали толкова години и не са слугували на народа. Ще ги е яд, че са ги прекарали в дълбока летаргия и се правели, че не виждат немотията, но ще е късно чадо.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/2/17 01:31

    БСП реши: Соцлидерът - с два мандата, депутатите с лимит от 12 години в НС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/2/17 10:08

    д-р Ахмед Доган!!!! Колко да е д-р, колкото е и инж.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/2/17 10:55

    Виждате ли ги как гласуват явно на номинация - това не е само в ДПС а във всички политически сили. Защо не направите и гласуването в секциите явно? Тогава мизериите които ще правите на членовете си и избирателите ще е пълно. Когато издигате общински съветници и местни лидери гласувате пак по същия начин за да може да ги избирате пожизнено. И сте против мажулитарния вот защо ли? Незачитането на мнението на членовете Ви и на избирателите доведе България до тук. Купуването и продаването на гласове не е престъпление в сравнение със заплахите от уволнение и уволняването на на членове на партии и избиратели. Вече не виждам разлика между ДПС, БСП и ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/2/17 15:59

    Забравили сте Делян Пеевски! Как ми се искаше той да ни е дутааааааат!...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/2/17 18:02

    Политическа партия ДОСТ ще обяви кандидатите си за народни представители на 25 февруари.В Кърджали формацията ще има пълна листа от десет кандидати.Дошло време да се разбие феодалният монопол на ДПС, заложен в зората на българската демокрация,и поставайки си тази цел новото обединение.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/2/17 21:22

    Съединеие ДОСТ ще заличи ДпС бъдете сигорни особенно на местните избори Кърджали и няколко кметсва ще са на ОБЕДИНЕНИЕТО бъдете сигорни.
    Кая на началото на олигархичната партия ДуПиСе.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/2/17 13:49

    Защо Кирковската група не вдига ръката от сърце.Това ми направи впечетление от снимката.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.