Теч в баня се превърна в съдебна сага за две семейства от Ардино. Собственици на апартамент в жилищна кооперация в родопския град заведоха дело срещу свои комшии, за да ги принудят да извършат ремонт на тръбите в баня си, заради които се наводнявало тяхното жилище.
След две инстанции, потърпевшото семейство успя да получи справедливост. Окръжният съд в Кърджали осъди съседите им от горния етаж П.Т. и М.Т. да „преустановят неоснователните си действия“ и да отстранят теча от банята си като извършат ремонт и отстранят повредата в канализационната тръба. Комшиите ще трябва да платят и извършените ремонти вследствие на теча от страната на съседите под тях, ведно с лихвите, прецениха окръжните магистрати.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/17 19:26

    А коя инстанция провери на място случващото се, и пишете поне адреса на жилищната кооперация, на добро ще е да се знаят тези живущи за останалите комшии.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/2/17 00:09

    Една баба така ме мота три месеца. Докато протече в съседите три етажа по- долу. Извиках водопроводчик, не го допусна в апартамента си. Полиция, община, домоуправител.. Нищо не помогна. Накрая издирих дъщеря и, омъжена в друг град. Трябваше да дойде за да оправим проблема.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/2/17 09:48

    Имаме същия проблем,моля Ви кажете какви са стъпките,жалба ли да пусна, към кого да се обърна за помощ.Имуществото ми се руши, как да се защитя?Кой адвокат бяхте наели?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/2/17 16:49

    Уж дигнаха малко комина на детската градина до нас, но не помогна. Ние, живеещите в блок "Осетия" на улица "Пирин"16 в гр. Ардино продължаваме да дишаме горчивия, задушлив пушек от парното .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/17 10:45

    Турска работа.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/2/17 23:35

    Турска работа била тя...Хората се занимават със проблемите си.А такива ахмаци, като теб се чудят какъв коментар да оставят за да бъдат интересни...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.