„Избирателите на ДПС в Джебел винаги са показвали политическа мъдрост, водени от политическите реалности”. Това заяви на разширеното заседание на Общинския съвет на ДПС в Джебел зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис. Той подчерта, че ДПС трябва да предизвика дебата за национално-отговорната си политика от създаването си досега. „Партията ни продължава да води национална-отговорната си мисия на фона на зараждащия се популизъм в страната. Колкото сме по-силни като партия, толкова по-добре ще бъдем полезни за родината си. България има нужда от силно ДПС”, заяви инж. Хасан Азис.
Днес в офиса на общинския щаб на ДПС в Джебел се проведе последното разширено заседание на общинските структури на Движението в областта. В него участваха  ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, председателите на местните съвети на ДПС, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС.
Гости на форума бяха още областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, евродепутатът Неджми Али, областният председател на Младежкото ДПС Байрам Байрам. Тук бяха още депутатът в 43-то Народно събрание Мустафа Ахмед, общинският лидер на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на общината Мюмюн Али, общинският лидер на Младежко ДПС в Кърджали Ахмед Моллахасан, организационният секретар на Областния съвет на ДПС Бирол Кьосеюмер.
Общинският лидер на ДПС в Джебел Хюсеин Мустафа припомни правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители в Народното събрание на Република България от листата на ДПС. Той подчерта, че основният критерий, по който са подбрани те, са да бъдат избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма.
Присъстващите гласуваха листа от 10 кандидати за народни представители в 44-ото Народно събрание, подредени по азбучен ред. Сред тях са почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган, председателя Мустафа Карадайъ и зам.председателя и кмет на Кърджали инж. Хасан Азис, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан,  председателя на Общинския съвет на Джебел и член на ЦОС на Младежко ДПС Сейфи Мехмедали. От досегашните народни представители бяха номинирани Ердинч Хайрула, Мустафа Ахмед и Айхан Етем.
В своето приветствие Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан отбеляза, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящите избори на 26-ти март.
Утре (неделя) в областния център ще се проведе разширено заседание на Областния съвет  на ДПС.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

75 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/2/17 22:17

    Борете се момчета, да останем свободна и демократична страна. Не допускайте Ислямска държава да навлезе в България.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/2/17 22:19

    Джебел обича демократите. Нито един глас няма да дадем на предателите, които са на хранилка в "Ислямска държава" и FETO. Само ДПС, долу предателите и агентите на Държавна сигурност. Г-н Кадарадйъ, мачкай гнидите от Ислямска държава и фетоджиите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/2/17 22:27

    Има грешка в заглавието. Трябва да е "България няма нужда от ДПС"

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/2/17 22:31

    Браво младежи на прав път сте!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/2/17 22:38

    Nqma da predavame na (агент павел) vin ot stranata ni..!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/2/17 22:45

    Това че ислямистката партия в Турция подкрепя Дост не означава че е Ислямска държава. Бъркане. Ние сме с ислямистите, но не с Русия.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/2/17 22:56

    Че той султан Ердоган е с Русия, вие на по-умни ли ще се правите от него бе, ислямист тъп от 22:24 часа? Щом той е приятел с Путин и вие трябва да сте, нали следвате неговата доктрина? Ахмаци такива, не знаете дори какво искате!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/2/17 23:03

    Вън на "Ислямска държава ". Терористите да си отиват в Турция! ДОСТ = Продажниците, предатели!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/2/17 23:12

    redaksıyata zasto e blokırana stranısata sıs statıyata za dost prodajnıste

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/2/17 23:16

    Браво на тези хора! Това са хора които не искат жените и дъщерите им да се третират като роби и да ходят забулени от глава до пети, както искат ислямистите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/2/17 23:20

    Да живееее ДПС.ДОГАН е велик и доказал се политик,умен и мъдър,знаещ и можещ,политик-истински патриот милеещ за България.....долу националните предатели и измениците на родината и народа си..

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/2/17 23:23

    Продажниците от сега налагали силови методи върху изселниците в Турция,тормоз че ще си загубят работата и двойното гражданство

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/2/17 23:28

    Сред българските турци по места има много предатели които за 40-100 лв се продават и за асвалтовия отбор на славните,крадливите,корумпираните и некомпетентните Калинкииииииии

    ОтговорИзтриване
  14. zaferiyus4/2/17 23:49

    България има нужда от дпс еоод.
    Турският народ няма.
    дпс еоод е обратната страна на монетата демек на продължаващия Възродителния процес.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен5/2/17 00:04

    DO 22;56 Da Erdogan e s Rusia no raboti za Turcia i turskiya narod ,a vashiya deto e v saraya v Sofia raboti za Rusia ,razlikata e ogromna zatova umnata na 26 mart vsichki da glasuvat za novata partiya koyato e istinskata a ne psevdo partiya

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/2/17 00:44

    Eee b.... Zasto ne puskate komentarire svarzani s DOST? Kolko pati pisah veche shto podkrepqte samo Dps. Smotana mediq ste eii Rodopi!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/2/17 00:48

    dostajııte se sramuvat ot komentarıte mojebı ı zatova sa haknalı stranısa ta so

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/2/17 01:13

    Стабилни сме ,единни сме и няма да позволим никой да ни раздели.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/2/17 01:17

    Не съм предател, като бахри юмер оставам верен на ДПС

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/2/17 01:25

    Cebel sizinle gurur duyuyor aferim sizlere Bahri Omer gibi kendininizi satmadiniz-Bursadan selamlar sizin yaninizdayiz her zaman.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/2/17 04:18

    До22:27 и от такива малоумници като тебе няма н
    ужда но Алах е допуснал грешка ккато те е създал.Давай господин Азис да покажем на тези продажници и неверници като павелчо и далчо които и една клетва не спазват че са бити карти и че сме КЕМАЛИСТИ а не замаяни гюленисти и ислямисти

    ОтговорИзтриване
  22. Kritikuvam "rodopi 24x7"dumata mi e kim redaktsiyata zashto kogato stane vipros za dps ima myasto za komentar a kato stane vipros za DOST nyama .i Bilgariya nyama nujda ve4e na dps .znam 4e nyama da publikuvate moeto mnenie no da znaete 4e medyata ako dirji na tazi partiya zna4i toz vestnik e partien a ne naroden.gspdn Anday

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен5/2/17 09:16

    Turciya müclümanska dırjava ne islamiska taka çe imate greşka müslümani ima BĞ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен5/2/17 09:23

    До анонимния в 00.04 часа
    Ердоган е с Русия и работи за турския народ народ, пък Доган бил с Русия и работел за Русия. Ти имаш нужда от психиатър. Доган работи за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, кретен такъв, той е един от най-великите политици на България. А който смята, че не е част от българския народ - да върви където иска и да не се бърка повече в съдбата на България! Ако си мислите, че Османската империя ще се възроди, значи имате нужда веднага от психиатър, но не съм сигурен, че ще успеят да ви помогнат.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен5/2/17 09:33

    БАХРИ ЮМЕР АГЕНТ БОРКО.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен5/2/17 09:45

    България няма нужда от ДПС

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен5/2/17 09:46

    По-големи овце от турското население в България НЯМА!!!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен5/2/17 10:00

    kide sa agentite na seyfito erin-gero i alikideto se nadqva da stanat kmetove ujas do kdie edokarahme

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен5/2/17 10:01

    kakvo pravi na masata kabul i sabri yuseinov te nqma t tam rabota te sa edni mazni hora gledat samo intreresa si ni epomasite ne gi iskame a tozi Kabul e tolkova negramoten sql den s Redjo piqt posred bql den vijdali sim gi kak se klatushak po pitq i sram nqmat

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен5/2/17 10:04

    Turkiyedeki yashayan cifte vadandashlarimiz komshularimiz Rus ajani dediniz adam sarayda oturyo dediniz Ahmed Dogan sizin Bulgaristan da cifte vatandash olmanizda cok calishti cok caba sarf etti bunu unutmayi o olmasaydi siz vataniniza boyle gelemicektiniz aa ozamanlara lutfi mestan ozamanlarada adi AGENT PAVELDI Tukce konushanlafa ceza yapiyordu shimda arada farka bakin sarayda oturan mi suclu yoksa Tukce konushuyor deye ceza kesen mi shimdi herkezi kandidms kalmish inanmayin ona u sade kendi chkarlari ichin urashi Mestanlida neden oyu yok chunki herkez biliyor nasil bi insan oldunu..!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен5/2/17 10:10

    Дпс нее в сърцата ни.Ако ще не ми публикувайте коментара,но знайте,че не обичаме дпс.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен5/2/17 10:35

    Do 9 23 Доган работил за българския народ. Ти си май за хирург.Спешна операция на мозъка ти трябва.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен5/2/17 11:01

    Lubovta e rabota, rabota, rabota...obichaite se i pravete detsa...

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен5/2/17 11:10

    Bokluk zashto ne puskash komentarami be

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен5/2/17 11:13

    Продажниците и предателите ВЪН ВЪН ВЪН от Европейска България.....България няма нужда от Ислямисти и джихадисти които да върнат страната с 3 века назад...имаме си ДПС и бат Доган

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен5/2/17 11:21

    Bizim komentarlari neden salmiyosun be yalan haber yapipda oy gazancazmi sanasiz bitti arttik dpseyin u filmi cebelde ... bu komentarida salmicani bilyom cok selam sana bende bide islamska dirjava gelyo lafini kullansaz iyi etcesiz cok shukur muslumaniz sozde islamska dirjava diye kurulan o kqfir buyuk israil projesini ortaduda turk bordoberemuz imha etmektedir islamin adini lekeleyen turkiye cumhuriyeti i bulur cok yakinda cebel halkida sizin gibi dpslileride imha etecektir ... yolsuzluk almish elini gidiyor ishsizlik artmish genclerimiz gurbette ama sizin menfatiniz daha onemli dimi ...artik DOST var sonunuz geliyor

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен5/2/17 12:37

    5/2/17 11:21 cevap:aynen katiliyorum Kardeshim islqmska dirjava denilen orgutu musluman dushmanlari kurmushtur muslumanlarin adini lekelemek icin ama turk bordoberelileri temizlemektedir .... turkiye cumhuriyeti elbabda kan kusturmaktarir recep tayip erdogan buyuk lidersin !!!! Lu

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен5/2/17 12:41

    11.22 senıngıbı bokluklar varkan hıc bır bok yıyemez dost aslında butun yalakalar ve şahsı menfatcılar ve madıyete dıyer verenler sızsınız başkanlarıyla onde olarak ulan sız parayı annenızden cocunuzdan ve eşınızden fazla sefıosuz şerefsız kopekler

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен5/2/17 12:42

    11.21 senıngıbı bokluklar varkan hıc bır bok yıyemez dost aslında butun yalakalar ve şahsı menfatcılar ve madıyete dıyer verenler sızsınız başkanlarıyla onde olarak ulan sız parayı annenızden cocunuzdan ve eşınızden fazla sefıosuz şerefsız kopekler

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен5/2/17 13:24

    Бахри абито е за Евро-атлантическото.....

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен5/2/17 13:53

    Казвате, че искате силно ДПС, ама как ще стане с тия стари кадри.Гледам на снимката и там пълно с агенти или със синове на агенти.Е няма да стане така приятели.Вашия девиз прилича на "Заедно да сме, ама аз да съм".Така не може със стари муцуни, които не искат да гледат хората вече.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен5/2/17 13:55

    Като гледам публикациите усещам, че как хора,които се пишат за турци мразят Турция.Приятели внимавайте срещу кого говорите.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен5/2/17 14:00

    Дайте да не делим партиите на ислямиска-турска и на къзълбашка.Предпочитам да съм от ислямиската, като един турчин отколкото да съм от къзълбашката партия.Затова елате да се обединим, докато е време.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен5/2/17 14:05

    do gospodata dostajıı koıto ne sa se realızıralı ı tırsyat bırza realızadıa sı senata na vsıcko gospoda obırkalıste odbora tam vsıckı sa samostoyatelnı ıgracı samo za sebedı mıslyat do rı ı pomejdu sı na vrıhceto do desetıya se lıjat za ıstına ı cesnost duma ne moje da stava stego proumeete ot odgovora na şaban alı ako go popıtate kolko mangızı e vzel do tuk ı za kakvo ıı na koy gı e dal hayde ako vı stıska popıtaytegı erkeklerım benım

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен5/2/17 14:17

    Джебел няма да гласува за Ислямисти и за тези които искат да прокарат ислямистки закони..Джебел няма да гласува за тези продажници които се съюзяват с врага на турския етнос в България-с Тиквенската партия.Джебел няма да гласува за продажниците които се съгласиха да се намалят изборните секциии в чужбина и най вече в Турция

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен5/2/17 14:35

    Сталин - ета Родину, Родина - ета Сталин. Така ми звучат привържениците на ДОСТ. Не може да е демократично това - който е против политиката на Ердоган да е против турците, няма такова нещо, помити мозъци прости. Аз обичам Турция, турчин съм, но никога няма да подкрепя политиката на Ердоган. Двойно гражданство имам, нито в Турция ще гласувам за Ердоган, нито в България за Местан.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен5/2/17 14:40

    Iskam da obqsnq na DPS lapa4ite che ISLYAMSKA DARJAVA e sazdadena ot Amerika za koeto sam prezidenta na Amerika Trump go kaza i direktno obvini Obama za tova,v momenta edinstveno ERDOGAN s slavnata turska armiya voyuva sreshtu islqmistite, severna Siriya se prochistva ot islqmistite vseki den bivat izbiti nad 50 islqmski teroristi, umolqvam depesarite da sprat da hulqt Turcia zashtoto zatova che Turcia e silna vie ste v parlamenta i v upravlenieto na obshtinite,mnogo burzo zabravihte do 1989 god v kakvo sastoyanie bqhme,admina da publikuvash komentara vupreki che ti protiv dps ne puskash komentari

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен5/2/17 15:00

    достажиите да не говорят за агенти стават смешни баш агента ви е башкан бе будали до вчера всички ви псуваше че сте маса от будали нима забравихте толкова бързо ами клетвата му във джебел а за бахрито нямам думи двайсет и пет години колеше и бесеше еднолично цял район не можа да направи сега ште оправя е все пак оправя някоя де :)

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен5/2/17 15:00

    gospoda molyavı se ne namesvayte şaban ali toy e mnogo cesten moşennık

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен5/2/17 15:14

    Türkiye olmasa kaçacak yeriniz yok yezitler unutmayın

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен5/2/17 15:37

    14.40 анонимен, Много си в киреча и не си наясно кой кой е в световен мащаб. Ама има гугъл, питай, образовай се малко преди да пишеш. Ислямска държава е създадена от САЩ, Турция и Саудитска Арабия. Това ти го пиша безплатно. Давай сега ти сам намери защо е създадена, кой против кого се бори, но не забравяй нито един факт. Ако не можеш да намериш в гугъл, направо звънни на Ердоган да ти обясни, зер виждам, че сте си близки. Може и да Тръмп да се обадиш.

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен5/2/17 16:11

    DO 15;37 Mnogo dobre znam koy koy e, v momenta v Siriya edinstveno ERDOGAN voyuva sreshtu islqmistite zaedno s umerenata opozicia i tyurkmenskite sili,v momenta v Turcia mojesh kakvito drehi iskash taka da nosish ,s vashite izmislici che Turcia se e prevurnala v islqmska darjava napravo ste smeshni,tq e islqmska a ne hristiyanska darjava Turcia 99 procenta ot naselenieto e musulmanska i religiyata im e islqm tova vsichki go znayat,vse edno az da obvinqvam bulgarite che sa hristiyani i BG e hristiyanska darjava ,ne razbiram vie ot Mars li ste padnali

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен5/2/17 16:22

    Turcite da znayat che do 2019 god v Turcia shte upravlqva AK parti i DPS moshennicite do tazi data nqma da stupvat v predelite na Turcia zabraneno im e zashtoto rabotqt sreshtu svoya narod,znaele li se moje turskata darjava da predprieme sreshtu depeseto po radikalni merki,naprimer kato sayuznici na teroristichnata organizacia FETO

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен5/2/17 16:32

    16.11 zasto namesvas vıv mesnata polıtıka svetovnı problemı tursıte koıto jıveyat vıv bg nyamat problem sıs tursıa naprotıv obıcatya vıkase ANAVATAN ı maloumnık kat teb nemoje da gı sıdı ce ne odobryavat na partıyata koyato upravlyava vıv momenta no ne zabravyay ce ıma ı drugı partıı ı tursı jıveestı vıv tursıa koıto sışto ne odobryavat polıtıkata koyato vodı ı tyah lı şte gı ızgonı ot tursıa to togava tursıa moje da ostanat povece sırıysı ot kolkoto tursı bunak razbralı na kıde vırvyat neştata maloumnık sıs promıt mozık

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен5/2/17 16:32

    16.11 zasto namesvas vıv mesnata polıtıka svetovnı problemı tursıte koıto jıveyat vıv bg nyamat problem sıs tursıa naprotıv obıcatya vıkase ANAVATAN ı maloumnık kat teb nemoje da gı sıdı ce ne odobryavat na partıyata koyato upravlyava vıv momenta no ne zabravyay ce ıma ı drugı partıı ı tursı jıveestı vıv tursıa koıto sışto ne odobryavat polıtıkata koyato vodı ı tyah lı şte gı ızgonı ot tursıa to togava tursıa moje da ostanat povece sırıysı ot kolkoto tursı bunak razbralı na kıde vırvyat neştata maloumnık sıs promıt mozık

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен5/2/17 16:49

    Като гледам и на двете партии Башканите са агенти.Е тогава защо да се обвиняваме взаимно няма смисъл.Сайъм агент, солум йине агент.А НИЕ всички сме кариеристи - кемикджии истината е това, не че някой много милее за партията си.Гери галан ялан.Амуджа йине солуну Алманяда алджак.Окадар.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен5/2/17 17:04

    Орхан Исмаилов лидер на новата коалиция ДБС-Демократи Без Сараи.

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен5/2/17 17:09

    Hey dpsari kade tragnahte taka steshtu turskiq narod i muslumani

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен5/2/17 17:40

    edin istinski turcin sunni nikoga nyama da prikazva srestu turciya vie koito pisete srestu turcite nemoje da ste turci

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен5/2/17 18:33

    Do 17.09 nikoy ne e tragnal sreshcu turskia narod,a sreshtu edni prodajnizi koito lajat i balamosvat izselnizite za lishcni oblagi.i Erdogan ne obishca predatelite ,toy shco gi arestuva Gulenistite...? Miastoto na prodajnizite e v zatvora

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен5/2/17 19:17

    do 17.09 hey maloumnık promılı sa tı mozıka zapametıl sı neşto ı go poftaryaş ımay malko tırpenıye vsıckıte lıjı na dast şefovete pred ankara ste ızlezat na yave sıgurno ıma hora koıto razucavat do kolko sa vernı lıjıte na şabanco ı konpanıya da vıdım togava kakvo şte stane Cunku dostcuların davası gunun gundemıne göre deyşıyo bıtıcek bu ıftıralarda helbet yalnış verılen bılgılerıde Cook aır bedel odeyecek

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен5/2/17 19:25

    DO 16 ;32 Bunak ste vie i vawshta agentturna partiya DPS koyato e klon na drugata agenturna partiya bivshi i nastoyashti komunisti BSP,a za ERDOGAN kogoto ne obichate tozi chovek izdigna Turcia ot blatoto,predi da doyde Erdogan na vlast Turcia nqmashe edin dolar za da izplati zaplatite na svoite poslanicci v sveta,a sega VBP na Turcia e nad 1 trilion dolara

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен5/2/17 19:50

    БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ДПС.ТУРЦИЯ МОЖЕ БИ,НО НЕ Е БЪЛГАРИЯ. АКО НА НАКОИ НЕ ИМ ХАРЕСВА ГРАНИЦИТЕ СА ОТВОРЕНИ! НО ДАБЪР ПЪТ,БЕЗ ДА БЪРЗАТЕ ОБРАТНО ДА СЕ ВРЪЩАТЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен5/2/17 20:10

    19.50-- България има нужда от ДПС но няма нужда от дост и продажници...не може хора от друга държава да определят политиката на България и българския народ,и като не ви харесва България стойте си в Анадола

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен5/2/17 20:53

    19.25 tı naıstına sı sıs promıt mozık ılı sı mnogo prost amsalak vıj kolko e vınşnıya dılg a ı vsıcko e prodadeno ılı dadeno za desetkı godını napred a ı sıgurno neznayat kolko ım e dılga prodajbı ı razdelenı e tova napravı tvoya enışte Erdogan

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен5/2/17 22:41

    БЪЛГАРИЯ няма нужда от етническите партии ДПС и Дост!! Това е БЪЛГАРИЯ на БЪЛГАРИТЕ! В БЪЛГАРИЯ се говори на БЪЛГАРСКИ език!! Всички турски претенции си ги проявявайте в турция!! Ако не ви харесва тук в нашата държава, прав ви път!

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен6/2/17 01:32

    БСП реши: Соцлидерът - с два мандата, депутатите с лимит от 12 години в НС.

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен6/2/17 10:33

    До 20:53 Амсалак си ти,коя даржава в света няма дългове,виж Америка има 18 трилиона дълг при 16 трилиона БВП,дълга в Турциа са обърната в 17 Хил км магистрали,мостове,тунели,болници,аерогари,ракети,танкове,хеликоптери и още и още,затова затваряйте си депесарските човки и се снижете по ниско от трева че нищо добро не ви чака

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен6/2/17 11:46

    Do 10.33 tı naıstına sı sıs promıt mozık vsıcko ızbroeno ot malpumnık kato teb e na konsesıonerı koıto ste ıztocvat tursıa desetıletıya napred a ı prestanete sıs doya depesarskı mohabet kato vı krıtıkuuvat dorı ı gradıvno vsıckı stavat depeserı nyamam nışto obsto sıs partııte no tı ızglejda ımaş golyam zor ot tyah haydı gule gule novoızlupen dostajıya no sı sıgurno bıvş depesarskı aktıvıst

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен6/2/17 11:47

    Do 10.33 tı naıstına sı sıs promıt mozık vsıcko ızbroeno ot malpumnık kato teb e na konsesıonerı koıto ste ıztocvat tursıa desetıletıya napred a ı prestanete sıs doya depesarskı mohabet kato vı krıtıkuuvat dorı ı gradıvno vsıckı stavat depeserı nyamam nışto obsto sıs partııte no tı ızglejda ımaş golyam zor ot tyah haydı gule gule novoızlupen dostajıya no sı sıgurno bıvş depesarskı aktıvıst

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен6/2/17 17:37

    Господа, колкото и да сте озадачени да манипулирате и промивате мозъците на хората може би това го правите под натиска на властимащите, но няма да успеете, защото шапката падна и келя се видя. Единственият ви шанс е късогледството и късата памет хората,ако хората наистина са толкова късогледи няма какво да се прави. Всеки народ си заслужава съдбата.

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен6/2/17 19:46

    Тези по възрастните на снимката да обяснят какво са направили 28 години в Община Джебел за населението...

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен6/2/17 19:51

    ДПС,ДОСТ,БСП,СДС,ГЕРБ-резултат 160 лв.пенсия,460 лв.заплати....После терминал 2...Джипове,млади любовници и съпруги,апартаменти...Нема такава държава

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен6/2/17 22:51

    Dps e silno kato beton - sled 200 godini ste e oste po-silno...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.