Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще бъде специален гост на 10-тата годишнина от основаването на ГЕРБ в Кърджали, която ще бъде отбелязана на 2 март.  Обиколката му ще започне в 11 часа от чернооченското село Бели вир, където той ще се срещне с членове и симпатизанти на партията от цялата община. С него ще бъдат водачът на листата Цвета Караянчева и Леман Али, председател на структурата в Черноочене, която е под номер 4. По-късно Цветанов ще посети кирковското село Тихомир и джебелското село Тютюнче, за да разговаря с местните жители. В ранния следобед високият гост ще бъде в Момчилград, където ще разгледа санираните блокове и ще проследи как Националната програма за енергийна ефективност дава видими резултати, а в 17 часа ще открие новия клуб на ПП ГЕРБ в най-големия кърджалийски квартал „Възрожденци", на ул. „Стефан Стамболов" срещу блок 37. Вечерта Цветанов ще се присъедини към партито, с което областната организация на ГЕРБ ще отпразнува десетия си юбилей.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/3/17 17:05

    На празно разходи прави. Просто няма шанс ! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Реджеб1/3/17 17:20

    Кога ще дойде да открие офис в село ЛИСИЦИТЕ
    Да дойде ще има пачено прасенце

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/3/17 18:51

    Докато агу Кязим е там ,ще имате загубана гласове и то много гласове. Така да знаете Караянчева и Цветанов.Той е черната овца в партията ви.Но ако нямате други по кадърни, нищо не може да се направи. Проблема си е ваш. Не му се доверявайте. Вижте каква разликата в гласовете на герб отпреди и сега. Итези които гласуваха НЕГЛАСУВАТ само заради Кязим-дъвката.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/3/17 19:03

    Караянчева други лица за депутати нямате ли , че сте постоянно с тези хора на всички избори. Да бяхте имали поне един нов човек до вас. Излагация. Много говорите, резултати няма . Думи ХВЪРЛЕНИ на вятъра с една дума никой не ви вярва.Пък този кЯЗИМ е постоянно до вас, не му омръзна да рекетира и заплашва хората от ваше име. Кязиме лесно е да играеш с хляба на хората,когато си до Караянчева, но не сме за един ден всичко се връща и ти ще паднеш . Не може постоянно да ти минат лъжите пред Караянчева.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/3/17 19:58

    Нищо в историята не се повтаря - аксиома, доказана от времето.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/3/17 20:00

    Кешкек ще има ли?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/3/17 20:05

    Физкултурника с многото апартаменти(6) а за бедния народ само лъжи,обещания и геноцид

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/3/17 20:07

    По колко обеща да плаща на изборите за глас...че много хора сумите чакат а не усмивките на асвалтовия отбор

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/3/17 20:47

    Там в офиса поне ако имат да сложат някоя свястна, че е пълно с фусти. Скоро няма ли да има предизборни семинари?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/3/17 20:55

    Кой е този Кязим?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/3/17 21:34

    Пътят Крумовград Ивайловград кога ше се асвалтира?Асвалта да нее свършил?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/3/17 07:45

    искаме Борисов не Цветанов

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/3/17 07:46

    На Кязим фамилията Хаджиев ли е?

    ОтговорИзтриване
  14. Agu kezim nay veroyatno e pomakat biznesmen. Az se seshtam za toz pa znam li. Ima oshte edin Kyazim ot Greb ama toy e ot Tipichen turski rod ot Golcuk Lebed. Toy e ot Setreliite. Kolko pati mu obyasnyavam che GREB e vredna za nas turcite...Delovcheta mizerni kalinki.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/3/17 09:34

    Ало публикувайте всичките коментари !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/3/17 11:21

    ... Момчилград, Крумовград, Ивайловград....носете личните си карти...ИМА ПРОВЕРЯВАЩИ... Хубав и усмихнат ден на всички пътуващи за Ивайловград. ДОБРЕ ДОШЛИ В ГРАД ИВАЙЛОВГРАД !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/3/17 13:25

    Кязим т.е. е Красимир Хаджиев?????

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/3/17 14:50

    dost e vinoven gerp nyama da ima depotat ot kirdjali az naprimer glasuvah za gerp no dost go nyamase

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/3/17 17:40

    Нека този път ДОСТ да победи и да има народен представител от Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.