Служители на РУ-Кърджали разкриха извършена кражба на дарения за болна жена, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Престъплението беше извършено на 26 срещу 27 февруари. В сграда, където се помещава държавна институция, беше проникнато през счупено стъкло на входна врата и изчезна кутия с неустановена сума дарения, посочват от полицията. Незабавно бяха организирани издирвателни действия и днес полицаи задържаха М.Ю./33/ от областния център. Той успял да похарчи парите. Мъжът е с осем присъди, сред които за кражба, хулиганство, противозаконно отнемане на автомобил. Работата по случая продължава разследващ полицай.
Както вече 24rodopi.com писа, била е задигната кутията с дарения в Областна администрация за борещата се с онкологично заболяване Христина Стайкова.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/3/17 14:35

    Да върне парите незабавно този престъпник и после го вкарайте бързо в съда и да излезе от там с ефективна присъда, иначе нямат оправяне тези боклуци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/3/17 15:01

    браво на полицията

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/3/17 18:05

    напишете името и снимка сложете на тоз идиотт !! да го види цял Кърджали

    ОтговорИзтриване
  4. sel Soviytsi1/3/17 19:10

    allah en buyuk belyasini versinn elleri buzulsunn hapiste curusun

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/3/17 19:15

    8 присъди и е вън,дайте го на ердоган и вижте какво става

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/3/17 20:04

    Защо винаги се крият имената и лицата на престъпниците така само ги поощрявате да продължават с престъпленията .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/3/17 07:44

    Ключовото е- 8 присъди. И какво, ако има още една?! Пука му!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.