Сигнал за две умрели кучета е бил подаден от Момчилград на телефон 112 вчера сутринта, съобщиха от регионалния пресцентър на ОД на МВР. От полицейската дирекция са осъществили връзка с дежурния в Община Момчилград и труповете на животните били вдигнати от улицата.
В момента полицията извършва проверка по случая, за да се установи дали животните са отровени.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/4/17 16:26

    ОФ ОФ ,,,,,РАБОТА ЛИ НЯМАТЕ ВЕЧЕ !!!! ЕЙВАЛА НА ИЗВЪШИТЕЛЯ !!!!вЕЧЕРНО ВРЕМЕ ОТ РАБОТА ПО КЪЩИ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРИБЕРЕМ ......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/4/17 17:14

    Не са 2 кучета , а са около 50 , идете и снимайте на сметището !!! Докъде стигнахме и християни и мюсулмани , умишлено да умъртвиш живо същество , по -голяма низост от това няма ! Господ няма да прости на никого такава жестокост !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/4/17 19:24

    Не е толкова важно как са умрели две улични кучета. По- страшно е бездействието на общината срещу глутниците кучета, които обикалят из целия град денонощно,нарушават съня на хората, плашат деца и върастни.Кучетата владеят града.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/4/17 20:23

    Вярно е, че не е хуманно, но не можем пък да живеем сред смрадливи и крастави кучета. Не веднъж е ставало на коментар проблема да се освободят улиците ни от тази напаст. Движат се на цели сюрии от всякакви породи помияри по улици и тротоари. Не жени и деца, даже и група мъже някой път настръхват. Това го няма никъде!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/4/17 20:48

    Полицията проверявала, дрън-дрън.....Нищо няма да се случи, нищо няма и да открият, защото така им изнася. В Момчилград и Джебел се изтребват най-много кучета и всички знаят кой и защо го прави - използват се ловци, умишлено се слагат отрови, дори се стоварват кучета от съседни общини... А и при това гражданско общество какво да се очаква...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/4/17 21:17

    Всеки собственик би трябвало да знае какво да прави, щом има куче.Стига вече само да искат права, нека да погледнат и задълженията си.Тия кучета са дошли отнякъде, всички знаем от къде.Кметовете нека(не само по време на избори)по съвестно да си гледат работата, а не да бягат от отговорности... или не им отърва.Имаш дете(бебе), имаш задължения и отговорности.Щом не можеш да гледаш и не изпълняваш задълженията си към кучето, няма да гледаш и ако не ги спазваш-кмета много добре знае какво да прави...бъркаш в джоба на собственика и втори път знае-куче, обезпаразитяване, ваксинация,паспорт, чип и ветеринарен лекар, с когото има договор за услуги, както за другите животни.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/4/17 21:29

    Aко не ви харесва това общество - вървете да живеете в гората където има достатъчно животни да се чешете! Или приберете кучетата у дома си или по дворовете си - фалшиви и болни любители на животните ! Направете си палатки по сметищата и хранете животните там!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/4/17 21:36

    Голям праз един два или 5помияра по малко ,абе спрете да реветр бе ПИШМАН ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ който е толкова загрижен да ги взема в тях мен кучета не ми трябват помияри разни да сеят зараза и да нападат стари хора и деца аиде баста човешкия живот е по ценен и важен от живита на един помияр

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/4/17 21:48

    Към анонимен 16:26, 19:24 и 20:23
    Какво значи ейвалла, това не е важно онова не знам си какво???
    Говорим за живо същество, за десетки може би за стотици!! ЖИВИ СЪЩЕСТВА!! Повече от отровените кучета са били преди домашни, ако са попаднали на улицата това тяхна грешка ли е? Аз познавам колко хора, дето наистина правят всичко възможно за тези животни попаднали на улицата и това е редното! На вас ако не ви се занимава или ако не искате да живеете по сред животните изселвайте се от тук! Всичко идва от такива хора като вас след като мислите, говорите така и непрекъснато пускате жалби в общините да ги тровят, тъй като много добре знаете, че това е престъпление!! Престъпници сте вие!! ако ще оплакватер оплачете за закона да спазват и стриктно глоби да правят на тези , които изоставят животните в градовете , нечипирани и не регистрирани в общините защото от тук идват цялата работа. Това, че общините не си вършат работата както трябва, не трябва да теглят животните!! Аз не съм много активен по спасяването им, но поне и зло не правя. Виждам какви зверове вече станахме!! Вселената е една, силна и ще действа по въпроса, бъдете сигурни

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/4/17 22:01

    Tezi nqmat coveshtina vsicki kuceta i kotki po tova vreme imat malki dano gospod nakaje koyto go praviii

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/4/17 22:15

    Този психопат дето трови кучета и котки действа от бая време дано не стане някой проблем с някое дете :(

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/4/17 23:21

    Полицията да си свърши работата. Има текст в Наказателния кодекс за нехуманно отношение към животните. Това си е криминална проява. Къде дреме прокуратурата, май още спи зимен сън.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/4/17 10:54

    Служителите на държавата,отговорни за защитата на животните да се задействат....Преди хилядолетия се създава съюз между човека и кучето и тогава кучето така обиква човека ,че е готово с цената на живота си да го защити от дивите зверове обитаващи горите -мамути ,мечки ,лъвове.Заедно ловуват ,заедно умират в борбата за оцеляване на човешкия род...Минават години ,а кучето не може да се отдели от човека който го бие,замерва го с камъни,трови го с отрови .Нашата връзка остава силна за истинските хора ,които помнят миналите славни времена ,когато хората бяха по истински ,по силни и носеха в сърцата си неугасимия пламък ,осветяващ пътя към доброто ....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.