Близо 100 фенове на ЦСКА се събраха на паркинга на дружеството „Пазар на производителите“ в Кърджали.
„Защо има толкова много полицаи“, питат те. Други се шегуват с местните пазарджии: „Направете си селфи с нас“.
Феновете скандираха "ЦСКА, ЦСКА", "Емблемата е наша", "Домуз ага". Имаше и надпис със спрей върху стена "Микренски ку.ви".
Точно в 13 часа днес трябва да започне вторият търг за емблемата на ЦСКА. Милева се опасява от повторение на сценария от предишния опит, когато фенове на „армейците" блокираха входа на стадион „Българска армия" и не допуснаха до участие представител на една от страните, наддаваща са емблемата. 4-ма са кандидати за емблемата.
Феновете ще останат да протестират далеч от офиса на синдик Дора Милева.
Жандармеристи и полицаи са блокирали района.
Най-много полицаи има около блок "Бузлуджа", където се провежда търгът. Офисът на синдик Дора Милева се пази с водно оръдие.
Няма ексцесии до този момент, блокадата на района на пазара ще продължи до края на търга, коментира пред журналисти директорът на полицията в Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/5/17 14:00

    Емблемата е купена от инж Илиев ,като поставено лице на Реджеб от село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/17 14:55

    При толкова много полиция,кой сега ще плати сметката???Може би измореният и беден народ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.