„Арда“ и „Тунджа 2006“ (Ягода)  играят на стадион „Дружба“ пред 3 000 зрители в мач от втория кръг в първенството на Югоизточната Трета лига. На почивката нашите водеха с 2:0 и много пропуснати възможности за гол. През втората част заиграха на по-високи обороти и демонстрираха... по-точен мерник. Краен резултат - 6:0.
Кърджалийци поведоха в 8-ата минута с попадение на централния нападател Димитър Алексиев. Вторият гол падна в 17-ата минута, реализатор - Георги Стефанов. Нашите бяха пълни господари на терена в първата част.
Второто полувреме започна като "близнак" на първото - пълно надмощие на кърджалийци и... пропуски.
В 52-та минута цялото нападение на "Арда" участва в многоходова комбинация и топката бе поднесена на Вълчан Чанев около точката за дузпа и той бе безпогрешен - 3:0.  В 56-тата в игра влезе Беркай Халил, койт одве минути по-късно бе изведен сам срещу вратари и простреля стража на гостите - 4:0. В 73-тата минута се разписа и Мисяк, резултатът е 5:0. Шоуто не спира, Плахов прониза вратата в 82-рата минута за 6:0.
След два изиграни мача, кърджалийци имат пълен точков актив - 6, и голова разлика 10:0.
Всички голове и какво каза треньорът Елин Топузаков - вижте тук
Новото автобусно бижу на България с номер "1924" вече е в Кърджали - вижте видеото
На снимките
6-ият гол от птичи поглед:
Вторият гол;
Част от публиката;
Двата тима - "Арда" и "Тунджа"
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Arda trebva da dominira treta liga

    ОтговорИзтриване
  2. запалянко19/8/17 21:37

    Чудесна игра и още по-чудестна победа.Браво на Топчо и целия отбор.Браво и за добрата организация пред стадиона.
    Но слаба бе организация около терена и за запапалянковците.Защо не работеше радиоуредбата,по-голяма част от запалянковците не познават играчите на Арда и се питаха кой кое помежду си,а защо не и да чуем състава и на противниците им.Малко бяха деца,които да връщат топките и се чудя на тези родители как са пуснали на това жестоко слънце децата си без шапки и столчета,а това би трябвало да е задължение на организаторите на мача.Това си беше наказание за тез деца.
    Успех на Арда.Благодарим за тъй дългоочакваното спортно събитие.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/17 21:45

    Да хубав футбол , добри футболисти ,само едно не ми хареса - трябва да има и едно две местни момчета поне на домакинските мачове и то титуляри ,имаме таланти като например номер 98 !!! Иначе браво ,отличен 5.84:)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/17 22:45

    Хубава работа,ама циганска.Защо няма диктор на стадиона. Кой гостува,състави ,съдия. Никой не знае. За следващия мач нека да има нужната информация!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/17 23:06

    Трябваше да е 12:0. Много пропуски, момета

    ОтговорИзтриване
  6. Бивш вратар на Арда20/8/17 01:33

    Момчета ,има много хора които ви подкрепят от далеч.Продължавйте да радвате всички които обичат Кърджали!
    Браво Топчо!!!
    Играли сме един срещу друг.
    Възхищавам ти се и желая успех на теб и отбора!

    ОтговорИзтриване
  7. Бивш вратар на Арда20/8/17 01:33

    Момчета ,има много хора които ви подкрепят от далеч.Продължавйте да радвате всички които обичат Кърджали!
    Браво Топчо!!!
    Играли сме един срещу друг.
    Възхищавам ти се и желая успех на теб и отбора!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/8/17 13:47

    Ето такава Арда искаме да
    гледаме.На терена имаше един
    отбор.Нашите играеха гостите
    гледаха и чакаха по-бързо да
    свърши мача.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/8/17 15:25

    Кой е този Топчо? Голмайстор да не е? Извинявам се за въпроса, но не гледам български футболни срещи! Все още е мазохизъм да гледаш мачове от българското първенство. За Кърджали, нямам представа!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/8/17 21:15

    20/8/17 15:25 От сега нататък следи успехите на Арда и ще научиш за всичко около отбора и Кърджали. Това е новия Лудогорец на България, бъди сигурен в това !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.