Леко захлаждане на времето ще има в понеделник и вторник. Утре максималните температурите ще бъдат 29 градуса, а във вторник прогнозата за Кърджали е 26 градуса. От сряда пак ще бъде горещо.
Кърджали ще изпрати август с максимални температури, движещи се между 30 и 34 градуса, но с тях ще влезе и в септември, а с 30-31-градусови жеги ще доближава и първия учебен ден и началото на есента. 
Началото на септември ще бъде с приятни температури, които няма да напомнят, че идва есента. Около 9-10 септември се очакват превалявания от дъжд, които ще понижат градусите с 2-3 надолу, съобщава телевизия „Канал 3“.
Топлото време обаче ще продължи и през второто десетдневие.
Температурите отново ще се покачат до 31-32 градуса. Тези температури могат да са с 1-2 градуса по-високи в Сандански, Русе и Велико Търново.
Около 21-22 септември есента ще напомни за себе си. Очакваме рязко понижение на температурите с 9-11 градуса и те ще се движат между 19-22 градуса. Сутрешните температури ще падат до 8-10 градуса. Ще се появят и първите мъгли в котловинните полета на Западна България.
На 22 септември точно в 23.44 часа, астрономическата есен  ще настъпи,  тогава е и есенното равноденствие. Дневните температури обаче отново ще започнат отново да се покачват. Техните стойности ще достига  до  25-27 градуси. Но около и след 29 септември температурите  ще започнат отново плавно  да се понижават Възможни са и слани в котловинните полета на Западна България.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.