"Човек, за да е будител, трябва да има морал, хигиена и съвест. Тази съвест го кара в публичното пространство и обществото да бъде един пример за една хигиена на живот!”, заяви народният представител Вежди Рашидов в разговор с Клара Маринова в ефира на Радио К2. Почетният гражданин на Кърджали беше категоричен, че в България има достойни и морални българи.
Водещата цитира изследване, според което българинът се оказва доста устойчив в съвременния свят по отношение на човешките ценности и попита какво ни прави така здраво стъпили на земята. Вежди Рашидов отговори, че му се струва, че при бедните хора хигиената и моралът са много по-силно изявени и изразени, отколкото при богатите и успели хора. Той продължи, че за съжаление в обществото в момента се е натрупала много завист и злоба, а от друга страна сами сме си създали мнението, че сме много корумпиран народ. Депутатът от ГЕРБ отново повтори, че все пак кадърни хора има, които да дърпат обществото напред.
„Дано големият творец Вежди Рашидов да си остане преди всичко творец и след това политик!”, пожела водещата Клара Маринова на своя гост. Той отговори, че затова е отказал и трети мандат и покани водещата да посети неговата изложба през февруари следващата година. „След две години застой ще правя нови скулптури. Аз се радвам, че се връщам към моята любима професия с пълна сила!”, завърши Вежди Рашидов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.