Прекарването на гюленисти от Турция в България е доходоносен бизнес, но не си струва. За 3-4 хиляди евро на човек, рискът е да останеш с години в затвора. А случаят с тримата арестувани български граждани край село Йеникадън e точно такъв – трафик на хора и подпомагане на издирвани от властите лица от организация, която е сочена от Анкара за терористична.
Това коментира Илхан Андай от 24rodopi.com пред телевизия „Bulgaria ON AIR“.

Както вече писахме, в микробус край Одрин бяха задържани 11 души – 6-ма заподозрени активисти на организацията на сочения за организатор на опита за преврат Фетхуллах Гюлен и 5 деца. Арестувани са и тримата водачи на групата, българските граждани Н. К., Г. М. и С. М., които ще бъдат съдени. Тази сутрин съдия наложи постоянна мярка „Задържане под стража“ на българите, които са откарани в затвора.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/17 22:48

    Hainlere yardım etmek anavatana ihanet demektir,, para karşılığında anasını satacak insanlardır, şerefsizlerdir, ahlyaksızlardır, това имах предвид Илханчо,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/11/17 07:18

    Ало Родопии!
    Не разбрахме само български граждани или българи са задържаните?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/11/17 10:57

    Без вина-виновни! Това са днешните гюленисти... Те са "виновни" за политическата фантазия на Анадолецът, който управлява Турция... На Ердоган му трябваше ПОВОД, за да се разправи с религиозните си съперници, които радуват за "мек", "просветителски ислям", а не за радикален ислямизъм!... А иначе заговорът му беше организиран от ЦРУ... 24 часа преди реализацията му, руските служби за сигурност /ФСБ/ подадоха информация на Владимир Путин. Два часа преди правителствения самолет с Ердоган на борда да бъде свален, руският президент предупреди турския ръководител, а руски военни самолети осигуриха безопасното му кацане... Така Анадолецът, обитаващ "Чанак кале" беше спасен... А след това Путин от враг на Турция се превърна в "Моят приятел Владимир" в устата на Ердоган... Има ли наивници, които да вярват, че Гюлен от Пенсилвания би могъл да организира такъв мощен преврат в Турция след като от 15 години живее в САЩ и е на преклонна възраст!...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/11/17 23:23

    10.15 наивник си ти глупако.Не стареца а тез които го дьржат там са сценаристите!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/11/17 01:13

    До 10.57
    Перо нещо слабо и селско го раздаваш внимавай за този дъртия гюлен ходжата като пред теб духа с молитва на жена ти и американеца вече да не си го вади от жена ти. И после в аджъ бадем ако ти кажат че е бременна да не би гюлен ходжата е виновен когато не мой си го дига ха

    ОтговорИзтриване
  6. Гюлен Мюлен всичко е уйдурма.
    Турция се управлява от чедата на Гюлен.
    Всичко друго е саморазправа с Кемалистите и Интелектуалците.
    Вижте връзките на Гюлен в миналото, всички са в управлението.
    Това което става в Турция ще има тежки и непоправими последствия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.