Над 20 души са дали показания в първите часове след откриването на трупа на 7-годишната Дамла Муса. Най-дълго е продължил разпитът на майката Садет Муса. Към 18.00 часа нейни близки са й донесли храна, защото трябвало да остане още на разположение на разследващите. 
Това научи 24rodopi.com от осведомени източници. Тя най-вероятно ще остане в ареста през нощта.
Както първи 24rodopi.com писа, тази сутрин в апартамент на третия етаж на жилищен блок „Слава“ в центъра на Момчилград, върналата се от нощна смяна Садет Муса открила мъртва 7-годишната си дъщеря Дамла Муса. 
Припомняме, че Садет Муса работи в „Теклас - България“, като в нощта на убийството била на смяна във фабриката, която отстои на десетина километра от Момчилград. По време на нощните й смени, в апартамента е идвала бабата на Дамла. Тя обаче заминала преди месец в Турция, където трябвало да се грижи за болен роднина. В южната съседка е и баткото на момичето. Бащата пък е на гурбет в Белгия.

В събота вечерта Садет Муса приспала детето и тогава тръгнала на работа. Върнала се в апартамента в неделя към 7.30 часа.
Според неофициална информация, разследващите са установили, че от жилището нищо не е изчезнало, не било разхвърляно, и стигнали до извода, че в нощта на убийството вътре е бил много близък на детето мовек. На този етап е установено, че детето е било удушено с ръце чрез натискане на устата и носа. С едната ръка убиецът натискал устата и носа на детето, а с другата държал здраво ръцете й. Тиксото е залепено след настъпване на смъртта.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/17 22:47

    Нужно е да се върне смъртното наказание ,що за изверг е това????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/17 23:40

    И да се върне смъртното наказание,едва ли ще се намери извършителя. Ще бъде поредното потулено престъпление. Ще остане само мъката на тази клета майка, която е била принудена да си остави детето заради прехраната си. Срам и позор, докъде я докарахме.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/12/17 01:09

    АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО: СЛЕД КАТО СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е ИЗРОДЪТ, НИЕ МОМЧИЛГРАДЧАНИ, ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДОКАТО НЕ МУ ДАДАТ ДОЖИВОТНА ДА НЕ СЕ МАХАМЕ ОТ СЪДА! БОЖЕ ГОСПОДИ, ЗНАЕМ, ЧЕ Е ПСИХОПАТ, НО НЕКА СТОИ БЕЗОПАСНО ЗАД РЕШЕТКИТЕ! Писах умишлено с главни букви! Съболезнования е малко да бъдат изказани на семейството! Малко ангелче, почивай в мир!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/17 01:38

    Да проверат в теклас далие бил същата вечер в работа майката на дамла защото иаз работя в теклас ношните смени поччват от понеделник вечерта до петак вечерта и в събота сутринта излизаме от работа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/17 01:53

    Kakse kazva maykata na deteto

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/17 02:28

    Коя е майката,дайте точно име

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/17 06:58

    Хора, никой не предполага, че може да е майката... Но уви...Това е най-логично и същевременно толкова абсурдно. Дано не е така... Дано!!! Съболезнования на близките...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/17 07:30

    Накрая ще се окаже, че е майката :(

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/17 08:09

    Да се провери телефона на майката Дали не е искала да отива при любовника си и малката да е разбрала и като искала да не каже да е станала белята

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/12/17 08:15

    Sigurno deteto e vidyalo neshto za da ne kaje na bashta si e bila umırtvena... :(

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/12/17 08:26

    Съдебният лекар защо не е установил, кога е настъпила смъртта ?! Това ще изясни нещата .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.