Хакан Чавушоглу заявил в Комотини, че в близко време възнамерява да посети България
 
Турският вицепремиер Хакан Чавушоглу ще посети село Могиляне на 26 декември и ще участва във възпоменателните мероприятия по повод 33 години от мирните протести срещу така нар. „Възродителния процес“. Този слух се разпространява от няколко дни във Фейсбук.
Нито в Областна администрация в Кърджали знаят за предстоящо посещение на турски вицепремиер, нито от Община Кирково, която е организатор на проявите край Тюркян чешма.
Припомняме, че наскоро Чавушоглу посети Комотини, а по-късно в Северна Гърция пристигна президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган.
В началото на ноември, когато беше в Комотини, Чавушоглу заявил, че възнамерява скоро да посети и България.
През декември 2015 година изселническите организации също пуснаха слух за посещение на турския външен министър в Могиляне.

На снимките:
По време на посещението си в Комотини Чавушоглу разговаря със зам.-районния мюфтия на Кърджали Насуф Насуф;
Чавушоглу обеща Турция да праща хеликоптери-линейки в близко бъдеще за спешни случаи в Кърджали
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/17 11:00

    експанзията започна, първо виртуално

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/12/17 12:48

    Тоя "чеп за зеле", Чавушоглу да си седи в Анкара! Че докато е в България да не му се "размирише" кацата за зеле с кюрди! Те не могат да си оправят техните кюрди, тръгнали да се грижат за еничарите в България...

    ОтговорИзтриване
  3. HER ZAMAN HOS GELMISTIR DOSTumuz HAKAN.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/12/17 19:46

    Сидикли Зефериус,Хакан гьотина годжа "хак" каксън! Ешян сикини гиби! Шамшал!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/12/17 21:03

    До zaferiyus
    А ве гъзолизецо на агенти и предатели на турците престани с дост мост и достове на майка ти че вече на нас ТУРЦИТЕ ни се повдига от вашите продажни интриги. Всеки е добре дошъл но копелета като вас не искаме да срещаме никъде където сме. Незнам търпението на българите но на нас Турците вече търпението ни се изчерпва и в скоро време всички агенти и предатели на турците ведно с техните гъзолизачи като теб внимавайте да не бъдете изхвърлени в кошове за боклук както в Украйна което е възможно да се случи и по край Арда.


    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/12/17 21:37

    DOST битти , Ердоган се сдобри и материалите за супер турците от ДОСТ свършиха. С Бахри, Лютви и Ахмед Юсеин ди никъде не можеш да стигнеш !Толкова се захванаха с Русия, че се наакаха! Турците в България са коректни, толерантни и патриоти хора !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.