След прекараните 24 часа в полицията, вече тече 72-часовото прокурорско задържане на майката на убитото 7-годишно момиченце Дамла - Садет Муса. Почти сигурно е, че след това прокуратурата ще поиска от съда да наложи постоянна мярка „Задържане под стража“ на жената, която твърди, че в неделя около 7.30 часа открила трупа на дъщеря си. Това разкриха за 24rodopi.com осведомени източници.
Както вече писахме, снощи около 22.00 часа 40-годишната Садет Муса била прегледана от лекар в Спешното отделение, след което са я задържали. До 4.00 часа продължил нейният разпит. На въпросите на разследващите отговаряла и друга жена с инициали А. Т., също била близка на семейството.
Садет Муса още не е тествана на полиграф, тъй като е в шок от случилото се.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/17 21:17

    Някой знае ли кога ще бъде погребението на това ангелче?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/17 21:24

    За съжаление ще се окаже че майката е убила рожбата си😴😥😮

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/12/17 21:24

    Oste kolko ste e tam sadet tq li e vinovna zasto e v aresta vece pusnete q
    Sina mu ramadan vece e sasipan

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/17 21:25

    Ne moga da razberaa segaa
    Maykata li e ubila sobstvenata si dushterqqq ????????

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/17 21:29

    Има ли още някой, за който не е ясно кой е убил детето?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/17 21:34

    Май вече единствения въпрос е в колко часа я е убила, вечерта, или сутринта... И защо всъщност?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/17 21:55

    Ами, че то си беше ясно от началото кой е убиеца. Версиите за изгубени ключове, двойно превъртян ключ и т.н. е само за заблуда към разследващите.За какво ще се събират момчилградчани да протестират, не им ли светна лампичката кой го е извършил? То трябва да има мотив за да се извърши подобно престъпление, а в случая няма. Навярно моментно умопомрачение или фрустрация...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/17 22:19

    Tuka ima neshto krivo, 100% sim siguren ,che policiata znae koy e napravil. Tirsqt neshto drugo, ili zad sluchaq izlezne golqm chovek ot Momchilgrad !! (tokmakchiq). Prosto narochno bavqt procedurata, shte izmislqt edin film za angelcheto Damla. Tazi jena beshe malko kalpazanka, vsichko se znae (no neshto im dirji) !!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/17 22:20

    Разследващите отдавна трябваше да се сетят, че жена, която обяснява, че е заключила вратата един път, а е забелязала, че е трябвало да я отключва втори път - просто се опитва да ги насочва в грешната посока. Истината е, че външен човек никога няма да си направи труда да заключва вратата на излизане тъй като това ще създаде излишен шум и времето през което я заключва ще увеличи шанса някой да го забележи. Той направо ще си напусне мястото без значение дали има ключ или не. Полицията ще си създаде много проблеми, ако под влияние на тази болна жена, която ги води за носа, се опитат да тормозят някой външен човек. Детето е убито малко преди майка му да напусне апартамента на път за нощна смяна. Най-вероятно не е искало да си легне да спи, което е отключило агресивното поведение на майката и тя го е задушила. Тези пориви на агресия обикновено са продукт на дълготрайна фрустрация (изоставена жена с малко дете) която води до омраза към децата (майката ги вижда като пречка да си живее живота) и мисли за тяхното отстраняване. Тази жена мислено е планирала убийството на детето си. Убила го е и спокойно си е отишла на работа. А сега вкарва в заблуждение разследващите, пуска слухове за изнасилвания, агресивни съседи, завистливи приятелки , загубени ключове и прочие примитивни психопатни техники ползвайки социалната си роля на "майка жертва".

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/12/17 22:39

    ЕСТЕСТВЕНО!!!!
    НАЙ ЛЕСНО И УДОБНО Е ДА Е МАЙКАТА,
    А ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ СИГУРНО ПОТЪРКВА ДОВОЛНО РЪЦЕ.
    Главата на детето е било увито с тиксо, най вероятно е някой съсед на който е пречело детенцето, и той в яда си просто я е накарал да "млъкне"!
    Но най лесно и бързо е да е майката!!!
    Сега ще я изкарате луда и набързо ще я затворите и готово, простаци!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/12/17 23:32

    21:55-най-смисленият коментар.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/12/17 23:49

    Гледам във фейсбук момчилградчани сложили черна лента с името Дамла, а едновременно с това са фейсприятели на майка й, нейната убийца. Много прости хора в този град, много посредствени, двулични, а се мислят за кой знае какво...На човек му се повдига от гадостите в този град.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/12/17 00:06

    Za takiva izrudi kato ubitsata na tova prekrasno angelche i dvoiniqt ubiets ot Djebel Mert trqbva dase vyrne smyrtnata prisyda. Tova sa mnogo golemi prestapleniq i ne trqbva da jiveqt v tozi svqt. İ v dvata sluchaq pochinaha dve malki momichentsa.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/12/17 00:13

    Не може да е истина! Как човек ще убие най-ценното си нещо на света! !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/12/17 01:53

    Maikata e ubicata deteto e vidqlo nesto koeto netrqbav tovaa e istinta

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/12/17 02:23

    Аз мисля майката!А Ви е ???

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/12/17 02:35

    Майката била заподозpяна нe за cмъpтта на детето, а за поръчителство и това не било единствената версия по която работели имало още цели 5има заподозрени и все още няма повдигнато обвинение срещу когото и да било. Затова недейте бърза да съдите хората веднага. Заподозрян означава че се цели събирането на доказателства, които потвърждават или оборват предположението, че лицето (заподозрения) е извършило определено престъпление. В момента няма такива

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/12/17 07:44

    Детето е убито сутринта след завръщането на майката от работа. КАТЕГОРИЧНО!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/12/17 08:57

    За тази трагедия е виновна държавата, за това че принуждава хората да емигрират и да оставят семейства. Бащата работи в чужбина, като същевременно плющи по там нашенски курволяци, праща някви мижави евра тук в България, майката е принудена да работи нощни смени. Естествено тя се досеща какво става, не и издържат нервите и става това. Може би над половината млади семейства в България са на това дередже, въпроса е кой ще издържи психически.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/12/17 09:18

    Майката е извършител на убийството - 100%...Изгубени ключове,различно заключване..бла, бла, бла

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен19/12/17 09:37

    Ей, като гадател съм - познах и без разследване...Живот без Бога е пълен провал...и това убийство е доказателството!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.