Кърджалийка, живееща на ул."Искър" в областния град, изпрати благодарствено писмо за ремонта на улицата до кмета на общината инж.Хасан Азис.
„Родена съм и живея на 106-метрова уличка в полите на квартал "Боровец". На нея отраснаха и се утвърдиха като специалисти и достойни граждани деца на тракийски бежанци и родопчани – трима лекари, четирима инженери, финансисти, учители, фармацевти. Заедно с мен и улицата остаря и съставът й се промени. Но аз я обичам.
С годините органите й – канализация, водопровод и настилка – заболяха и започнаха да създават сериозни проблеми по домовете ни. Реших да действам. През 2005 г. внесох подписка в Общинския съвет с молба за реконструкция на улицата. Започна се дълго ходене по мъките. Писмени и лични срещи с отговорните фактори, много обещания и търпеливо чакане.
И така до 2017 г., месец октомври, когато всички дейности по реконструкцията приключиха успешно. Улицата вече има нов канал за обратни води, нов водопровод и асфалтова усмивка, подсилена от цветни тебешири и велосипеди на децата.
Искрено благодаря на управата на общината в лицето на кмета Хасан Азис, зам.-кмета Катя Митовска, инж.Хаджиева и всички ангажирани с изпълнението на молбата ни!
Благодарим от сърце!", се посочва в писмото на Атанаска Симеонова.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/17 15:34

    От 2005 до 2017 И ние от бул. Христо Ботев внесохме подписка 2017 значи към 2029 да чакаме да асфалтират улицата под блок 19.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/12/17 15:55

    Ot 2005 do 2017?I ste blagodarni?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/12/17 16:27

    Днес подадох молба за нашата улица.Според разчетите на общината резултат ще има през 2029 година.Да ви ... волското търпение робски личности.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/12/17 20:30

    Аз живея на ул.Преспа от 1998 г. на която поникнаха дървета по средата на самата улица и вече няма и следа от асфалт,за което също благодаря на кмета и всички останали.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/12/17 20:44

    Роб ли е този, който е активен и се бори за правата си, въпреки тромавата администрация? Или този, който само се оплаква и използва цинизми, демонстрирайки висока интелигентност? Какво е нередно на вашата улица? Лоша канализация, течове на питейна вода, неподдържано озеленяване(опасни дървета и мръсни градинки),отпадъци извън контейнерите за смет, разбит асфалт и тротоари, липса на улично осветление и още какво? Сигурно си траеш, ти с "многоточието".И мразиш. И си много доволен от богатия си на многоточия речник и впечатляващото неумение да вникнеш в същността на написаното.И,сигурно, ти никога не благодариш. Няма защо, нали? Някой ще свърши всичко вместо теб, но за теб.И ти няма да благодариш,защото живееш в този град и една реновирана (според актуалните стандарти за водопровод и канализация) улица изобщо,ама изобщо, не те засяга.Не би поздравил твоята съгражданка.Защо ли? Спи спокойно и раздавай многоточия на воля,ако не си способен на нищо друго.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/12/17 23:39

    По точно би било робското търпение. Не молби а сьд за щети му е управията на артиста.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/12/17 23:42

    Политбюро одобрява коментарите с началник на цигарена фабрика.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/12/17 00:04

    Като гледам какви усилия са хвърлени за тези 12 години направо ме е срам да помоля за малко осветление на ул."Отец Паисий"

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/12/17 01:22

    Nema snimka i video na detailite ot asfaltirania sokak bez trotoar, bez parkomesta, bez markirovka na mesta za konteineri s razdelno sabirane na smet, konteineri za kompost...
    Teror fakenews za teror na kmeta, arhitekta, sadiata, prokurora, obstinskia savet...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/12/17 07:04

    И аз да кажа за улица Драва,цялата разбита дупка до дупка.Не е видяла ремонт може би от 40години.Нека хората които отговарят за тази дейност един ден да се разходят из града и да видят какво трябва да се напрви.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/12/17 08:03

    Ееее много разбирачи

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/12/17 09:52

    20:44 Вие сте една прекрасна комунистическа творба,която е "възпитана" да няма,да не може,да не иска и да е доволна от всичко това!!!Благодарение на такива "творби" като Вас България върви със 17-20 години след нормалните държави.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/12/17 15:09

    20:44 Тези красиви приказки вземи и си ги заври ....знаеш къде.Няма лошо да се благодари,но това да става след навременно отстраняване на проблемите,а не да се чака толкова години "от умрял писмо".Вече четвърти мандат нашия "любим"кмет не си мърда пръста за всичките ни проблеми в общината и после какво става?ООООООО даааа той чакал да му се благодари беее.Горкичкия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.