Близките на арестувания за убийството на 7-годишната Дамла Мехмед Хасан били съветвани от лекар да го закарат на преглед при психиатър. Това разкриха пред 24rodopi.com момчилградчани, които познават семейството.
Обърнете внимание на това момче, то се нуждае от психиатрична помощ, закарайте го при специалист - това били думите на медика.
Какво разказа жител на Момчилград, който е бил с Мехмед в една група в детската градина и в един клас - очаквайте подробностите

24rodopi.com
На снимките: Снощи пред блок „Слава“ се събраха над 80 души, които искаха да линчуват 25-годишният Мехмед Хасан;
Направилият пълни самопризнания – като тийнейджър и години по-късно
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/12/17 07:19

    I da ne se otkaje che e psihichen bolen i da nqma nakazanie

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/12/17 08:47

    Че в Ардино психопатите с брадва си обикалят в центъра на града,режат гуми на коли ,чиито собственици не харесват.И никой нищо.Има един психопат ,който е убил човек преди време и сега си обикаля свободно,пребива от бой майка си и е ексхибиционист.И пак нищо .Хората си траят.А общинарите....Хич ги нямаБраво на Момчилградчани.Да протестират всеки ден .Нужно е гражданско общество!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/12/17 08:47

    Dojivoten zatvor za tozi izrod

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/12/17 09:04

    Крият истината и мотивите за убийството.Майката е съучастничката или извършителя ,но този поема вината ,като ще изпълни съвета на мидика и всичко ще се потули .Това е правосъдието и реформата в съдебната системаНяма убийство без причина и мотив .Не може за един ден да си клиент на психиатър .Лекаря който го освидетелства като с психически отклонения ,в затвора заедно с него ,за съучастие в престъпление .Това е правосъдие ,а не Иван костовски-бивш премиер и иван григоровски-ВКС Четете интервюто с бившия Главен прокурор Филчев за разграбването и ликвидирането на икономиката и държавността в България и ще ви стане ясно народа какво трябва да направи

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/12/17 09:17

    Mnogo qsno sega pshihicno bolen mayka mu stara , kakvo e tova neshto, otneha edin jivot ne e pogrebeno oshte detenceto ayde stiga vece. Toy jaslujava nay loshoto ne psihiatirq. Napravooo linc na nego mrasnik gaden.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/12/17 09:27

    Четири дена умуваха как да измайсторят убиеца , още толкова дена ще умуват и скалъпят мотивите ,за да мине всичко тънко ,безболезнено и заблудено за обществото.Това е системата драги ми сънародници в тази престъпна държава от 27години насам .Нещо 9-ти септември да ви говори нещо от която дата се плашат извършителите на десетоноемврийския преврат

    ОтговорИзтриване
  7. Може би вече време за изчакване.
    Всички сме стресирани от случилото се и от последствията.
    Ние гледаме от нашата страна и за нас сме прави.
    НО, има и друга страна която ние не довиждаме, Служителите на реда, най вече на РПУ Момчилград които не са починали от 3 дена.
    Тези служители денонощно от една страна патрулираха за спокойствието и сигурността на гражданите от друга страна търсеха доказателства за престъплението.
    Успяха да открият престъпника и аз съм сигурен че имат неоспорими даказателства, имам и вътрешна информация за това.
    Приканвам за спокойствие, иначе може да попречим или да създадем ненужно напрежение.

    ОтговорИзтриване
  8. Може би вече е време за изчакване.
    Всички сме стресирани от случилото се и от последствията.
    Ние гледаме от нашата страна и за нас сме прави.
    НО, има и друга страна която ние не довиждаме, Служителите на реда, най вече на РПУ Момчилград които не са починали от 3 дена.
    Тези служители денонощно от една страна патрулираха за спокойствието и сигурността на гражданите от друга страна търсеха доказателства за престъплението.
    Успяха да открият престъпника и аз съм сигурен че имат неоспорими даказателства, имам и вътрешна информация за това.
    Приканвам за спокойствие, иначе може да попречим или да създадем ненужно напрежение.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/12/17 09:58

    Ето почна се... защитата тръгна да да го правят на психично болен,кал в очите на хората, не трябва да има никакъв респект с убийци, нека гние в затвора до края на живота си.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/12/17 10:13

    Дасе та беше здрав кан кон а сега уби едно ангелче стна психически болен .А да ва питам докторе ако беше убило вашто дете или на някъв представител тогава в България закона как щеше за него?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/12/17 10:14

    Това за Ардино е вярно.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/12/17 10:40

    В Ардино има 3 изключително опасни субекта-психично болни,извършили убийства и са на свобода.Всеки ги знае!!!Може би и тук трябва да се случи нещо за да се вземат мерки ...Да пази Господ!!!Инсче акотрябва да ни пази държавата- тежко и горко ни!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/12/17 10:41

    09:04 а ти много знаеш бе майката е била съучастничка много си сигурен защо не отиваш да бачкаш в КАТ като криминалист ти ще изясниш нещата ...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/12/17 10:44

    Може да има други доказателства и аз съм на същото мнение, но какво ще стане ще си земе един жълт картон и ще си обиколи както си иска в града. А ние от къде да знаем дали с пари няма да го вземе тоз картон? Ей така е в БЪЛГАРИЯ и ей така са правилата хващат те за някакво престъпление взимаш си картона плащаш парите и хайдеее всичко се оправя.... не искам да обвиня полицаите ,но "ГОРНИТЕ" са виновни! За един пиян най-малко 6 месеца затвор, за един нарушител без книжка затвор до 2 години а за един "УБИЕЦ" условно, психиятрия, домашен арест но не и ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР! ЕДИН АЛКОХОЛ И ЕДНА КНИЖКА Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! ИЛИ В ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ИЛИ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ ОТ КЪРДЖАЛИ И ОТ МОМЧИЛГРАД И ЩЕ СЕ ОБЪРКАТ НЕЩАТА!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/12/17 11:17

    Момчилградчани, научете се да говорите правилно Български език по-телевизията Ви дават за резил ставате.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/12/17 11:35

    В криминалистиката има много случаи, в които човек признава, че е извършил някакво престъпление без да го е направил в действителност. Мотивите могат да бъдат от най-различно естество. След като полицията е задържала майката, момчето може би иска да поеме нейната вина, защото му е внушено, че иначе тя ще го отнесе. А престъплението може да е извършено от някой трети – професионалист, който чисто и просто е бил мотивиран да дестабилизира региона.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/12/17 12:40

    Защо не писахте че майката е освободена? И че сега може да съди всички медии които писаха всякви работи по нейн адрес

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/12/17 13:10

    Ами да \ви дадат случая на вас всезнайковци,да видим колко бързо и като как ще обвините някого в убийство.\Искате сега,веднага,без да си давате смутка,че за валидни доказателства е нужно и технологично време .В случая се вижда , че съответните органи работят отговорно и възможно най - бързо !

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/12/17 14:22

    До 11:35 Може това може иначе, полицаи криминалисти всички те затва са там. А майката нищо не е направила, освен че си е оставила детето без надзор за което сигурно съжалява в момента. стига сте обвинявали жената! Трябва ли да ви се случи нещо подобно за да разберете че не може да съдите хората твърде бързо

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/12/17 15:38

    Следя случая с интерес, защото е много мъчно да разбереш, че едно невинно и чисто създание са го убили. Много ми е интересно как се мятат тези хора и се изказват неподготвени. Не жалко е. Как е възможно да убиеш братовчедка си и да си стоиш в къщи спокойно? Няма логика. Отдавна да е духнал в най-далечната точка на света. С психични отклонения бил, ами как доработва в Теклас, като там задължително искат документ за психична годност? Кой му го е дал? И тези противоречиви информации, нали бил викан вече веднъж при ченгетата и е разпитван, пуснат след това. После бил се крил ха-Ха и накрая го арестували от дома му. Ало, радио Ереван, какви са тез измишльотини?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/12/17 16:21

    Не коментирайте глупости уважаеми неграмотни Момчилградчани, не си правете илюзии след като обявявате майката като съучастничка в убийството на детенцето си, много големи думи казвате, така че помислете преди да пишете коментари, всички сме родени от майки, и знаеме какво означава майка,,всички се правите на криминалисти ,,!! Истината е само една !!! НЕГРАМОТНИ СТЕ ГУШАТА,!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.