„Защо се бави разследването? Искаме резултати и да знаем истината за случилото се!”-затова настояха протестиращите хора в Момчилград.
Както вече 24rodopi.com писа, шествие тръгна по улиците на града в ранния следобед днес, а недоволството на хората бе предизвикано от потресаващото убийство на 7-годишната Дамла.

Протестиращите поискаха отговори пред сградата на Районното управление на полицията. Униформени служители призоваха хората към търпение. Те увериха, че се работи с изключителни темпове, но хората трябва да запазят спокойствие и да не пречат на органите на досъдебното производство.
Малко по-късно протестиращите се разотидоха.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/17 17:49

    Нямам думи.Какво става в тая България?Как може да се посегне на невинно слънчице.Тези хора не са нормални.(Преди 3години убиха по жесток начин Майка и Дъщеря в Джебел)Нямали кой да каже Стоп на тия Изруди.Трябва да има смъртно наказание за такива мръсници.Иначе няма да спират да отнемат нечий живот 😢😢😢

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/17 17:56

    Това е спонтанен, не организиран протест. Момчилград знае да се организира. Гражданите имат основание да научат истината час по скоро. Истината за деянието, което разтресе и смути града. Всички сме родители. Имаме деца, внуци, близки. Не им играйте с търпението господа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/12/17 18:17

    Prav e choveka, vse pak ubiistvo e. mnogo raboti ima da se izqsnqvat, ne stava za 5-6 chasa

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/17 18:43

    Nikide nqma li kameri v taq ulitsa i kak taka si ostavq deteto i si zaminava za rabota tolkova li sa bedni kak taka ne moje da misli za deteto si tova nemoga da go razbera

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/17 18:48

    Толкова ли сте само Момчилградчани???ако беше кана или дамско парти,щяхте да сте с десетки повече....жалко....миля че ще си остане само сензация в сивото ви ежедневие...не сте единни хора! Нещо не се получава

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/17 19:29

    Redakciqta,kude sa komentarote???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/17 19:52

    Partito ste organizira sigurno banket novogodishen.koi nqma da iska da razkrie tova prestaplenie,da se dade malko vremr

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/17 20:08

    Pravilno 18:48. Ako e neshto drugo, vidish li ti, vsichko se tagva. Daite da se organizirame seriozno, momchilgradchani! Tova sa detsata ni, vnutsite ni. Haide da se obedinim vsichki nie i da dokajem, che narodat e nad sistemata. Sistema- smart za nevinno dete, nenakazanost za ubieca, edin pagubno poguben choveshki jivot.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/17 20:59

    И аз искам да знам кой е убиецът, но не крещя по улиците и не се правя на интересен пред камерите. Има експертизи, които изискват време! Но за да се разбере това, трябва да си поне малко грамотен!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/12/17 23:38

    Виж искам да ти кажа само едно, тия хора искат да покажат на това семейство, че не са сами.
    Не бъркай грамотността и съпричастността на хората към семейството. Да стоиш и да не правиш нищо, това ли е грамотно за теб, ако това е наистина грамотно за тебе, то ти не знаеш какво е да си грамотен!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/12/17 00:55

    До 20:59, никой не е крещял по улиците. Както горе вече писаха, получи се спонтанно. Не мисля, че и тези, които бяха там, се правеха на интересни пред камерите, както казваш ти. Идеята беше да сме единни и близки до семейството на Дамла. Ако някой ден се случи подобно нещо с твой близък, повярвай ми, Ние пак ще сме там, където трябва. Ти го наричай "грамотност", Ние ще наричаме СЪПРИЧАСТНОСТ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/12/17 01:30

    20'59 браво бе човеко!от много грамотност пропускаш нещо.хората там имат чувства,за разлика от теб може би!разгневени са,притеснени...това е малък град,и всеки е разстроен от случилото се.този случай докосна сърцата на хиляди!всеки го боли за малкото момиче ...имат право да търсят отговори на въпросите.до колкото виждам,шествието е мирно.няма намеса от страна на органите на реда и не виждам да са затруднили работата им по случая...ти си мълчиш и чакаш голямата новина:кой е аджаба?и плюеш народа!ами ....позиция!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/12/17 07:27

    Как преценихте, че се бави разследването? Пълни глупости, обвинение в убийство не се прави за 24 часа. Престъплението е ужасно, и затова още повече трябва внимателно да се намерят доказателства

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/12/17 09:27

    Видяхме нетърпеливите,неграмотни и безработни на протеста.По ли е хубаво невинен да съдят /като се бърза/ трябва търпение целият град е в траур.Всеки да си знае мястото в този труден момент.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/12/17 10:31

    09'27 що за морал!?намери платформа за избиване на комплекси ли?нападаш и обиждаш участващите.всеки си знае мястото,споко!и хубаво,че не са при теб на топличко;)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/12/17 13:27

    Мирният протест е гражданска позиция, докато робската смиреност търси само оправдания и не ражда нищо позитивно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.