По близо 24 жители на региона средно на ден стават „клиенти” на частни съдебни изпълнители. 8 652-ма кърджалийци са били погнати в рамките само на миналата година от съдебни изпълнители заради задължения. Това е броят на удостоверенията, които ЧСИ са поискали от офиса на Националната агенция по приходите в Кърджали през 2017 година, посочиха от НАП. В тях се установява дали лицата имат и задължения към държавата, които да бъдат включени в изпълнителни дела, уточниха за 24rodopi.com данъчни експерти.
„Най-често се касае за просрочени задължения към кредитни институции. Не са малко обаче и примерите за задължения към фирми за предоставени услуги, към частни лица и държавни институции”, посочиха от офиса на частен съдебен изпълнител, действащ на територията на областта.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/18 20:56

    Сред тях дали има съветници,депутати,разни канцеларски калинкиии

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/18 00:23

    По Европата такива мафиоти под закрилата на закона няма думата частни изпълнители го няма никъде. Самия данъчен отдел си има отдел за изпълнения на взимания и давания който има проблем да си прибере задължения от фирми и частни лица се обръща към този отдел.и Не можете ли да се спорозумеете да се изплатят задълженията следващата стъпка е към съда за двете страни без огромни разходи за адвокати и тай подобни. Така че законната мафия в България от частни изпълнители с големи табели с огромен надпис ги няма .човека неможе да изплати една сума а частния съдебен изпълнител я удвоява къде му е логиката да може да си изплати задължението човека то направо ти подсказват ела ме наели ако можеш затова че съм решил да ти удвоява сумата тука аз решавам щото има голяма табела и голям гъз

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/18 09:14

    Защо тогава умниците горе лишиха от правото на втора категория труд, работещите между ЧСИ и недобронамерени граждани? Хората, които са между чука и наковалнята, да дирят и търсят хайдути?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/18 15:52

    zaradi 50lv.globa v obshtinata.za neplashtane sled 2-godini.platih.250lv.:-a za kreditnite institutsii sim ot tqhna strana.neseriozni li sa.togava 4asten sъдебен изпълнител.ще им отвори очите.а бе кво да кажа живота не е за ахмаци а за.отворковци)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.