Кметът на община Ардино Ресми Мурад и областният председател на ДПС Изет Шабан  връчиха благодарствено писмо на дългогодишния главен готвач на ардинската болница Мюмюн Бекир по повод пенсионирането му.
„Повече от 40 години от Вашия съзнателен живот е отдаден в служба на здравеопазването. Благодарение на Вашата всеотдайност беше постигнато немалко за организиране на рационално и здравословно хранене на пациентите. Вашите усилия за спомоществователство и организиране на дарителски кампании за подпомагане на болницата ще останат за пример на младото поколение”, се казва в писмото на Ресми Мурад и Сезгин Байрям. От името на Общинската администрация, Общинския съвет и болничното настоятелство те изразяват най-сърдечните си благодарности на Мюмюн Бекир за усилията, които е полагал през годините за просперитета и съхраняването на болницата в Ардино.
„Пожелаваме Ви крепко здраве, щастие, семейно благополучие и заслужен отдих”, се посочва в благодарственото писмо на Ресми Мурад и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям.
„В процеса на всички обществено-политически събития от началото на 1990 година до сега, немалък принос имате и Вие, не само като редови член на ДПС. Не е имало политическо събитие в историята на Общински съвет на ДПС-Ардино, където да не е имало Ваше участие и активно включване”, се казва в писмото на областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан.
Член е на ДПС още от самото създаване на партията през 1990 година. Дълги години е бил председател на Местния съвет на ДПС в кв. „Диамандово“, посочват от партията. Общински съветник е от листата на ДПС в разпоредителния орган на Ардино в периода от 2011 до 2015 година.
Мюмюн Бекир е завършил е техникума по обществено хранене в Кърджали. След казармата, започва да работи като готвач в Смолян и Мадан. През пролетта на 1977 година е назначен за главен готвач на болницата в Ардино. До пенсионирането си работи в лечебното заведение.
„Почти целият ми трудов живот мина тук. Все още си спомням, че започнах работа в петъчен ден (6 май 1977г.), и се пенсионирах отново в петъчен ден (29 декември 2017г.). Работил съм с много лекари и медицински персонал. Всички бяхме като братя и сестри, подкрепяхме и се уважавахме“, разказва Мюмюн Бекир, който се радва трима внуци.
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/1/18 19:43

    А най-големият лапач, кога ще остане самичък да лапа!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/1/18 20:12

    Много лош материал в ДПС .Всички тия на снимката са прости,слабо грамотни и психически нестабилни.Даже им се благодари.Божеее.Кой на кого и за какво?????Тъжна картина.До къде я докарахме.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/1/18 20:40

    Къде са парите и свободите на гражданите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/1/18 22:00

    И той да не е получил червен картон

    ОтговорИзтриване
  5. Ha sikem sizin depesenizi ben.. Ama che ochevidno pokazvatw na chitatelite cheste depesarski vestnik. Ne zabravqite che imate chitateli koito podkrepqt i drugi pıliticheski partii. Bokluci!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/1/18 03:27

    браво радваме уважението кам готвача карджали има кадарни като него много

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/1/18 07:58

    За готвача Мюмюн-поздравления, успял е да стигне до пенсия!Друг въпрос ни вълнува в Крумовград-какво прави областният председател на ДПС Изет Шабан постоянно в Ардино!При всяко събитие което отбелязва тамошният Ардински кмет, Шабан е до него... Да не би ДПС да е само в Ардино! Ние в Крумовград дори не сме го виждали на живо! Един областен Председател предполага да бъде сред хората от всички общини от областта-да бъде в Черноочене, да бъде в Момчилград, да бъде сред хората, да развива партийна работа и строителство, да обсъжда проблемите на хората и да ги решава чрез съответните кметове!...Така разбираме ние да си областен Председател на партия! А той все в Ардино, все край кмета им Мурад... Те да не са гаджета, или...!Трябва да питаме Ахмед Доган!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/1/18 13:51

    Без Мюмюн човека,втръснахте(омръзнахте)на публиката!Осъзнайте се!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.