"Прав сте, г-н Радев, че доверието в Народното събрание е критично ниско и този притеснителен факт се дължи на много фактори, но в голяма степен се дължи и на грубите нападки на държавния глава, който трябва да обединява нацията, а не да раздава обидни квалификации", заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по повод констатацията на президента Румен Радев, че "парламентът се превръща в нотариат, който официализира решенията на правителството". Няколко часа след годишния отчет на държавния глава, Караянчева обвини Радев в "катастрофичното говорене".
На нарочна пресконференция в кулоарите на парламента тя посочи, че "катастрофичното говорене" е "предпочитаният от държавния ни глава похват".
"Парламентарната република атрофира, в какъв смисъл, г-н президент. Защото мнозинството защитава правителството ли?", попита Караянчева. Всяка парламентарна група гласува спрямо своята предизборна програма, разясни парламентарната шефка в писмо до президента, изчетено пред медиите.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/18 20:57

    Да на истинския,достойния президент генерал Радев....не на картонения генерал

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/1/18 22:16

    Ns i prezidentstvoto prelivat ot pusto v prazno...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/18 10:09

    На герберасите не им харесва да им казват истината в лицето. Свикнали са на мижитурници... Пасмина недна...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/18 11:02

    Едва ли нацията ще се обедини ако г-н Радев говори това, което искате да чуете .Хората не са глупави, а бедни. Обърнете внимание на социалната политика г-жо Караянчева и не делете хората на партиен принцип. Всички сме граждани на тази държава. Приемете градивната критика и помислете върху нея.Не нападайте всички, които говорят това, което на вас не ви харесва.Може би имат право..............

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/1/18 16:30

    Президентът Румен Радев избран мажоритарно ПРЯКО от народа представлява по -голямата част от него.За него на втория тур гласуваха българи от ляво и от дясно включително от ГЕРБ като някаква алтернатива на статуквато.За 1 година не е направил кой знае какви гафове.Ниският рейтинг се дължи на Борисов който еднолично променя за 24 ч приети от вас закони.Ами мислете пък си подкрепяйте правителството. То си е наГЕРБ -знаем.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.