Всички пътища от републиканската мрежа са проходими и разчистени „до черно“, съобщават от Областна администрация. Отменена е забраната за движение на товарни коли и автомобили с ремаркета и полуремаркета по пътя Кърджали – Ардино. Обстановката в региона се нормализира след обилния снеговалеж, установи областният управител Никола Чанев.
Екипи на ЕВН – Елетророзпределение тази сутрин са отстранявали повреди на ел.захранването в селата Бели пласт, Костино, Иванци и Върбенци в община Кърджали и в Неофит Бозвели, Лале и Кос в община Момчилград. Остава в сила забраната за движението за тежки машини над 12 тона по пътя Кърджали – Хасково през Мост. Ситуацията е под контрол, екипите на ОПУ и  снегопочистващите фирми са на терен. Няма застрашени населени места или затворени пътни участъци. Днес кодът за опасни метеорологични явления е жълт.
Според НИМХ, ново рязко застудяване със силен вятър, сняг и поледици се очаква след полунощ. Призовавам гражданите да се съобразят с обстановката и да съблюдават правилата на шофиране в зимни условия, а ако е възможно и да не предприемат рискови пътувания, за да бъдат избегнати нежелани инциденти, предупреди областният управител.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/18 15:36

    всеки си прави каквото си иска и на никой не му пука за децата които в най-големите студове отново ще мръзнат в класните стаи,и без парно в училище.Евала ти,кмете. Аз моето дете няма да го пусна в този кучешки студ и непочистени улици на училище.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/2/18 16:48

    Iskame dyrvena vakanciq do kraq na sedmicata nqma da pusna deteto si na uchilishte pri -20.Kmete napravi neshto i pokaji che si chovek

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/18 19:22

    С.Стражница защо не чистият пътя дупесар селим защо не пуска тракторите със летни гумили е ттракторът

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.