Силен вятър, неравен терен и… щастливи „миньори“ от нулевото равенство с „Арда“. В това изречение може да се събере двубоят от 21-ия кръг в първенството на Югоизточната Трета лига между „Миньор“ (Раднево) и „Арда“ (Кърджали). "Сините" остават лидери в класирането, радневци ще отбележат подобаващо спечелената точка.
В последните 5 минути домакините направиха 2 смени, а терен играч лежа повече от две минути на тревата, което показва, кой за какво се е борил в този двубой.
През втората част „Арда“ по-често владееше топката и „сини“ нападатели се озоваваха на стрелкови позиции, но до гол не се стигна.
24rodopi.com предаде мача на живо:
Какво се случи през първата част:
Двата отбора започнаха предпазливо срещата. Игра в центъра на терена, футболистите показват повече нервност, отколкото майсторство.
Напрежението от първия мач в Кърджали видимо е пренесено и в Раднево. Реферът успя да успокои страстите в 9-ата минута, когато играчи се скупчиха в центъра на терена с видимо желание да премерят сили с прийоми от бойни спортове.
Първото чисто голово положение бе в 23-ата минута пред вратата на кърджалийци. Агресивните домакини пробиха защитата на „сините“ в центъра и след извеждащ пас нападател бе изведен очи в очи срещу нашия вратар, който майстор изби топката.
Домакините имаха претенции и за дузпа.
Димитър Алексиев имаше шанс да отбележи, но би в аут. В 44-ата минута отново се наложи съдията да отправи устни предупреждения на Владислав Мисяк и пазача му. След изпълнение на непряк свободен удар наш играч наш играч насочи с глава топката към вратата на домакините, но тя мина на сантиметри над горната греда.
Много фенове на лидера в групата изминаха разстоянието от Кърджали до миньорския град с автобуси, осигурени от ръководството на клуба, и с лични автомобили, за да подкрепят любимците си в трудната битка на стадион „Миньор“.
"Миньорите" озориха „Арда" в първата среща помежду им през есента на стадион "Дружба". Нашите победиха с 1:0 с гол на Халил Беркай в последните секунди.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/18 14:56

    Браво "24 родопи"!!!
    Добре че сте вие за да може хората в чужбина да следят любимия отбор!
    Успех "Арда"
    Успех "24 Родопи"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/18 15:11

    потока се счупи?!?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/18 17:05

    Няма нищо ще го отнесе отбора
    на Загорец другата събота.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/3/18 20:17

    Много труден мач се получи наи вече заради силния вятър,и отделно домакините бяха се наредили отзат и дебнеха само на контра атака,по принцип във футбола е по лесно да се отбраняваш отколкото да градиш играта,но въпреки всичко те имаха три чисти голови положения които за щастие не можаха да отбележат,но и понякога има и такива мачове,важното е,че не загубихме мача и вече почваме да мислим за мача с Загорец и аз съм сигурен,че ще направим силен мач и, че ще ги разбием!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.