22-годишен мъж е бил задържан за обира на чейндж бюро в Кърджали и разбития банкомат, научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.
Лицето е задигнало каса от обменно бюро в района на пазара. В нея обаче се е оказало, че има единствено стари документи, разкриха източниците ни. След това младият мъж се е насочил с кирка към банкомата. Мъжът е разбил екрана на устройството и след като се е задействала алармената система е избягал.
Както 24rodopi.com първи съобщи, атаката е била извършена в малките часове в четвъртък.
Охранителните камери в района са заснели млад мъж с камуфлажно облекло.

Според наши източници, 22-годишният е криминално проявен жител на квартал „Боровец”.
В момента полицията извършва процесуално-следствени действия. Казва се Рафет, разкриха пред 24rodopi.com негови съкварталци.
Кой е Рафет Кирката - четете утре в "Родопи voice"
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/3/18 13:55

    Сладур !!! Пропуснал много, много от живота, но с евтини трикове неможещ да наваксаш ... не можешшшш

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/3/18 14:00

    Прост човек и силен вятър нищо не може да ги спре

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/3/18 17:23

    Тоя манг*л пак ще го пуснат и пак ще троши наред.Манг*ал и магера само сопа ги оправя!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/3/18 18:26

    Това е резултат от 10 годишното крадливото,корумпираното управление на некомпетентните КАЛИНКИИИИ и СУДЖУЦИИИ от славния велик отбор герб ЕООД Комерс

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/3/18 22:36

    Хееей Дельо войвода къде си тръгнал с тая кирка бе гущер!!!! Да не се намираш в бащиния си обор тикво, личи ти че си червенокожо цигане,,, оле майко посред града с кирка обикаля, хептен превъртяхме, и докъде ще стигнем с тези примати бе, и Волен Сидеров нищо не прави ,,,червенокожи орангутани,,,,

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/3/18 03:48

    eii tiq sa dobri novini sled 2-3 godini she sme kato v diviq zapad vsichki s pistolii reket iznudvane malko ostanaa SHE SME KATO V ANADOLAA VSICHKI S KALASHNIKOVII !!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.