„ДПС е партията, която отстоява във времето общочовешките ценности. ДПС е в основата на българската демокрация. Тази кауза и мисия на Движението може да прескочи нашия жизнен път, защото, ако сме отговорни политици, би трябвало да мислим за настоящето, но сме длъжни да осигурим и по-доброто бъдеще на нашите деца". Това заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Ардино народният представител Ерол Мехмед. Той добави, че партията има целенасочена политическа стратегия и няма как да бъде допусната омразата да се трансформира в държавна политика. „Важното е да не изгубим непринудената и пряка връзка с хората и да сме готови за избори. Чрез нашето участие във властта може да се осигури стабилност и просперитет в страната", подчерта Ерол Мехмед. Той предаде на ардинската организация на Движението специалните поздрави от председателя Мустафа Карадайъ.
В заседателна зала на общината се събраха председателите на всички местни съвети на партията, на младежката структура в Ардино, общинският съвет на ДПС-Ардино, женските дружества, кметове на кметства, общинските съветници от листата на Движението.
Гост на заседанието бе още областният председател на ДПС инж. Изет Шабан.
В предоставената дума на присъстващите бяха поставени различни въпроси, които вълнуват членовете и симпатизантите на ДПС. Депутатът Ерол Мехмед отговори на всички въпроси за парламентарната дейност на Движението и за актуалната политическа ситуация в страната.
„Ние трябва да дадем максимума от себе си, за да бъдем отново в централната изпълнителна власт и да решаваме всички проблеми, които Вие поставяте. Ако бъдем активни, сигурен съм, че ще имаме над 40 депутата в следващото Народно събрание", заяви областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той отбеляза, че ще бъдат силни, само тогава, когато са единни и сплотени.
Кметът на община Ардино Ресми Мурад направи подробен анализ на проведените отчетни събрания на местните структури на ДПС в Ардинско. Той подчерта, че ДПС запазва своето лидерско място на територията на общината. „Най-важните проблеми на избирателите намериха своето отражение и място в съставения Бюджет на общината за тази година. С грижи и внимание се отнасяме към всички населени места и цялото население на територията на общината", заяви Мурад.
Гюнер ШЮКРИ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/3/18 10:40

    С какви очи се целите в 40 депутатски места,за да можете още да крадете

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/3/18 11:43

    А бе боклук, те може да са крали, но поне имаше и за народа. Сегашните олигофрени мислят само и единствено за себе си, без да им пука за народа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/3/18 14:22

    20 няма да видят

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/3/18 15:23

    Да трябва да дадете максимума от себе си, за да бъдете отново в централната изпълнителна власт,не да решавате проблемите на хората а вие да се налапате.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/18 15:27

    11:43-to, ako beshe hybavo pri bay todor niamashe da padne ot vlast-toy i sistemata, komynistite stanaha sled 1989-kapitalisti, imat po niakolko jilishta v razlicni gradove i darjavi, bankovi smetki v Turkie/lihvi nagore, golemi/, a i v zapadni darjavi, decata im ystroeni, a vnycite im ycat na zapad, a obrazovanieto ne e kakto v Bulgaria-skapo e i ne vseki moje da se domogne do tam, zashtoto para uok..., sas zdrave da si gi polzvat i harcat

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/3/18 16:17

    11.43 ,значи крали и каквото останало, за народа.Хубава логика.Браво на този избирател!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/18 16:33

    Само и само ДПС...ДПС е в нас,в нашите сърца...трябва да сме единнииии и да издигнем повече от 40 депутати и да затворим устата на псевдопатриотите най накрая които денонощно насаждат етническа злоба и омраза в обществото....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/3/18 20:39

    11:43
    Лапач и лизач за кой народ имаше по тяхно време ве сигурно и ти си от лапачите на ДПС

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/3/18 20:44

    Пенсията на майка е 200 лв. Едно ивеличение на есяко тримесечие на заплатата на депутата от снимйата е над 300 лв. за какво поврче да говорим

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/3/18 08:55

    Много нависоко се целите и 20 Ви стигат.Много са разочарованите от Вас.Властта ще видите през крив макарон.Когато започнете да работите за всички нас, а не да пълните собствените си джобове тогава ще гласуваме за Вас.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.