В СУ,,П.Р.Славейков" - Кърджали се проведе областното първенство по шахмат за ученици в 2 възрастови групи: 5-7 и 8-10 клас. За този етап са класирани най-добрите отбори в този спорт след проведените общински първенства. След оспорвани шахматни партии се оформи крайното класиране. Първо място при учениците в групата 5-7 клас зае отборът на СУ,,Христо Смирненски"-с.Черноочене с 5 точки. Отборът е в следния състав: Гьокдениз Адем, Мерт Хасан, Бусе Керим и Мустафа Юсеин с ръководители Юзлем Емин и Ангел Ташев. На 2-ро място се класира отборът на СУ,,П.Р.Славейков" с 4 точки-ръководител Еминали Тасим, а 3-ти са учениците на СУ,,Васил Левски"- Крумовград-с ръководител Надежда Саръева.
В групата 8-10 клас след оспорвана битка 1-во място зае отборът на СУ,,П.Р.Славейков", а 2-ри са учениците от СУ,,В.Левски" –Крумовград. Отборът на победителите е в състав деветокласникът Николай Николов и осмокласниците Здравко Караджов, Мерлин Исмаил и Аксел Емин. Техен треньор е Стефан Павлов.
Победителите продължават в следващия етап-зоналното първенство, което ще се проведе в Кърджали за учениците от 5-7 клас, а за 8-10 клас домакин ще е Хасково.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/18 14:51

    Много сте толерантни. Ами пишете веднъж поне истината! Най- добре се представиха учениците на СУ" Христо Смирненски" с.Черноочене.
    Скъпи учители и директори не си мислете, че първите места са отредени за вашите градски школа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.