„Ужас! Крастави и болни кучета се разхождат на детската площадка пред блок 61 в квартал „Възрожденци“. Води ги мургава жена, която редовно рови в близкия контейнер. От болестта бялото куче вече е променило цвета си. Моля, помогнете!“, се казва в тревожно писмо до 24rodopi.com на наша читателка, живуща в най-големия кърджалийски квартал.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/18 21:19

    Ужас! Непременно трябва да им се помогне на животинките

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/18 21:42

    Пък нощно време се събират цяла глутница и лаят часове наред.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/18 22:59

    Общината бездейства по отношение на кучетата в града .Пълно е с кучета особено вечерта е страшно във Възрожденци. Цели глутници лаят по цяла нощ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/3/18 23:30

    kakvo kato laqt prostak takuv

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/3/18 09:05

    Cernoocene e pilno sis takiva pesove tiya koi gi sibirat samo smenyat obstinite ot momcilgrad kim ardino posle gi viknat haude kim krumovgrad i taka rabota da ima

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/3/18 09:45

    v cebel e sistoto

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/3/18 12:21

    spasenieto e terminal 2

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/3/18 12:26

    Пратете ги в къщата с надписа Съединението прави силата в крадливия,корумпирания,третополовия краставия катун софия

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/3/18 13:15

    Ами лаят, нали са кучета. Някой иска да говорят , но засега не могат.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/3/18 16:02

    Хранете ги като лаят, вместо да хвърляте кокалите от пържолите си в контейнерите! Аз ги храня най-редовно по мене що не лаят... Какво ви пречи, че лаят? Аз предпочитам да ми лаят по цяла нощ кучетата, вместо да слушам какви олигофренски звуци издават насрани копелета и наркоманчета и как 13 годишни кучкии ми ах-кат и ох-кат под терасата... Предпочитам да прескачам кучешки изпражнения вместо да подминавам гнусни използвани презервативи с какви ли не болести като СПИН, ХИВ! И някакви си пръдливи лигльовци да хвърлят камъни по прозорците ми...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/3/18 16:08

    Ужаасс... Ритате ги, удряте ги с камани после защо хапят то и някой човек на пътя ей така без нищо да му посегнеш ще те удря. Дай лапа май лапа са пълни глупости и те убиват кучетата вместо да ги гледат. То някои хора освен да строят блокове друго нищо не могат да правят, след това реват за гласове.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/3/18 09:51

    Простак си ти .Дали си чул за заболяването ехинококоза която се пренася от кучета .Кърджали е на едно от първите места по заболяване от ехинококоза .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/3/18 09:55

    Вместо да се ужасява госпожата и да моли за помощ по-добре да купи хапче "Празимед" и да им го даде с парче салам.Това е грижа за нас и за животните.Не може само да изискваме, неизвестно от кого.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.