Бездомните кучета се превръщат в един от основните проблеми във всеки един общински център в Кърджалийско.
„Това е част от глутницата в Джебел. Човек не може да отиде до магазина, да се прибере късно вечер защото се чува единствено кучешко лаене и не знаеш откъде ще те нападнат. Хората ги е страх да пуснат децата си сами на улицата", се посочва в читателско писмо до 24rodopi.com.
Глутници кучета са парцелирали отдавна  областния град Кърджали. Ордите са по около десетина и повече животни на различни места в населеното място. Сигнали за големи глутници пък се получават и от Черноочене, Момчилград, Кирково…
Както вече 24rodopi.com писа, по над 500 бездомни кучета минават на година през приюта в Кърджали.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/3/18 14:00

    В момента в центъра на Джебел има глутница кучета големи колкото едногодишни телета! Те са израз на заеднастното некадърното управление на общината.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/3/18 16:24

    А за глутниците в кв." Възрожденци" кой ще се погрижи .Или общината чака отново да има нахапани хора за да вземе мерки . През ноща е страшно .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/3/18 00:19

    В Джебел от много години има глутници. Много пъти сам съм се прибирал във късни часове никога нищо не са ми направили. Оставете ги невинните животни те се нуждаят само от няколко филии хляб место да ги мразите вземете се погрижете за тях със хляб и вода и ще видите че от повечето хора във Джебел са по добродушни. Всичко ни е OK останаха само уличните животни

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/3/18 08:15

    Във Фотиново община Кирково сме много по-зле от Джебел

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/3/18 08:29

    АДИ БЕ - АДИ БЕ, КОГА НАПАДНАХА НА ХОРА ТЕЗИ КУЧЕТА / ПРОСТО ВИЕ ХОРАТА СТЕ ДИВИ/САМИ ЗАПО4ВАТЕ ДА ГИ ТОРМОЗИТЕ/САМИ СМЕ ВИНОВНИ ЧЕ ТЕ СА НА ВЪН/ЖИВОТНИ НЕ СА ВИНОВНИ В ТОВА ЧЕ СА БЕЗДОМНИ /ПРОБЛЕМА Е ТАМ ЧЕ КУЧКАТАТА Е РАЗГОНЕНА И ЗА ТОВА СА ТОЛКОВА КУ4ЕТА / И ТАМ НЕ САМО БЕЗДОМНИ КУЧЕТА!!!!!ХОРАТА САМО МОГАТ ДА ОБВИНЯВАТ ОБЩИНА ИЛИ НЯКАКВИ ДРУГИ СЛУЖБИ, А ВИЕ ХОРА КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА ГРАДА??????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/3/18 09:27

    МНОГО МАЛКО ОТ ГЛУТНИЦАТА Е СНИМАНА.ТО В БЛОК ТЕМЕНУГА РУСАТА ДАМА ГИ СЪБИРА ДА ГИ ХРАНИ И ТЕ СПОКОЙНО СЕ РАЗМНОЖАВАТ.И НЕЯ ЗАЕДНО С КУЧЕТАТА В ПРИЮТ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/3/18 09:40

    Не само по центъра вижте и кварталите на Джебел, не можем да пуснем децата сами на училище.Първо ги пускат после ги пребират далавера голяма, никой не мисли за това че може да стане беля

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/3/18 09:49

    То и в Крумовград е така, пълно е с кучета.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/3/18 12:15

    Tryabva li nyakoy da postrada,za da se vzemat merki..Zasto li bezpokoim izobsto FARONA na Djebel..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/3/18 15:43

    Нищо ново под слънцето.Общината нехае,бездомните кучета по важни от хората.Няма управия в тази държава.Тъмни улици и кучета.До кога ще е така?Явно ние българите сме мазохисти.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/3/18 16:42

    То да са само кучетата ами дупките по пътя...а лампите който не се пускат вечерта....

    ОтговорИзтриване
  12. kato ni upravlyavat amsolatzi v obsinata ,taka ste bide

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.