Твърдението на прокуратурата, че болницата в Кърджали е една от седемте в страната, които са на ръба на фалита не отговаря на истината, няма такова нещо, заяви директорът на лечебното заведение доц. д-р Тодор Черкезов, цитиран от Бта.
По думите му нещата са пределно ясни от финансовите документи, а те са фиксирани в годишния отчет, който ще бъде представен през май. "Научавам от медиите, че е заведено досъдебно производство и не мога да коментирам нищо повече, преди да ми бъдат връчени обвиненията", каза още д-р Тодор Черкезов.
Както вече 24rodopi.com писа, днес говорителят на Главна прокуратура Румяна Арнаудова обяви, че прокуратурата влиза в 7 болници в страната, като една от тях е кърджалийската, заради безстопанственост в управлението им. Арнаудова твърди, че всички 7 болници са на ръба на фалита.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/18 07:43

    Щом е толкова в добро финансово състояние защо карате пациентите да си купуват консумативи и лекарства. Или ако я обявят в несъстоятелност ще настъпи глад за големите специалисти в болницата които гледат пациентите и ги смятат за живи банкомати. Има ли развитие за двойното убийство в родилното или случая е приключило по нашенски

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/18 09:29

    какви ли не глупости се изписаха за болницата, истината е , че там постоянно се обновяват отделения и апаратури има млади лекари и сестри, колкото пъти ми се е налагало са си свършвали добре работата това е най-важно за нас пациентите, смятам, че се управлява добре

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/18 11:44

    Въпреки,че там работят специалисти "демокрацията" в която живеем превърна докторите в алчни чиновници....повечето забравиха хипократовата клетва..скоро един близък лежа там ..и още със събуждането си на другия ден са почнали да го обработват сестрите ... Търси пари..търси кръводарители...кажи фа ти донесът ...хтоалетна хартия..просто нямам думи!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/3/18 12:02

    камери не в здравното заведение а пред домовете на завеждащ отделенията, проверка на доходите а за апаратурата знаят ли изобщо каква има и коя стои и не се използва

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/3/18 12:53

    В момента е добре но може още повече с добър мениджър
    Защо не се взимат на работа пенсионери хирурзи от София
    Защо още е на работа оня дето взе тащшаците на момчето и го остави без пиш.а

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/3/18 12:55

    Бравос след като няма свободни места в болницата значи и финансово трябва да е добре
    Ако не е добре вместо уволнения да се направи финансова ревизия и на децата и жените на докторите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/3/18 13:12

    Браво на админа, че е пуснал цели два коментара! Да взема да попитам: управлява ли се всъщност болницата или е на автопилот.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/3/18 13:22

    09:29 къде го видяхте това обновяване? Мнението на голяма част от пациентите е негативно.Може случайно да сте доволни не мога да преценя защо...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/3/18 14:40

    ДОКТОР ЧЕРКЕЗОВ Е ГОЛЯМ ЧОВЕК. СТИГА ГО ПЛЮХТЕ ПОМАГА НА МНОГО ХОРА ВКЛЮЧИТЕЛНО СЕ ОПИТА ДА ПОМОГНЕ И НА МОЯТА БАБА. ТЯ ПОЧИНА, НО ТЕ ДО ПОСЛЕДНО СЕ ГРИЖИХА ЗА НЕЯ. ПОСТОЯННО СЕ ОБНОВЯВАТ ОТДЕЛЕНИЯ И ИМА ДОБРИ ЛЕКАРИ. ИСКАМ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТИ НА СЪРДЕЧНО - ВИЕ НЕ СТЕ САМО ЛЕКАРИ, СЕСТРИ, САНИТАРИ - ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ХОРА.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/3/18 14:42

    ТОВА ЗА БАНКОМАТИТЕ СА ВИНОВНИ СЕЛСКИТЕ ПРЪЧКИ, НО В КЪРДЖАЛИЙСКАТА БОЛНИЦА ИМА МНОГО ДОБРИ ДОКТОРИ, ОТ ОПИТ ГО КАЗВАМ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/3/18 14:45

    БЕ ТАЯ МИНИСТЪРКА НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ПРОВЕРИ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/3/18 14:50

    НЕ МОЖАХА ДА ИЗГОНЯТ др. ЧЕРКЕЗОВ ЗА ТОВА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ОЧЕРНЯТ

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/3/18 17:09

    никой не говори за фалит а за далавери и източване на здравната каса

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/3/18 13:12

    До 14:42 един(на)от тези "КАДЪРНИ "и добри доктори да не си ти. Кой в болницата е доктор може ли да ми назовеш едно име доктор е лице което има защитена дисертация и затова се пише след фамилията съкратено ДМ или ДМН ако въобще нещо ти говорят тези инициали

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/3/18 13:13

    До 14:42 един(на)от тези "КАДЪРНИ "и добри доктори да не си ти. Кой в болницата е доктор може ли да ми назовеш едно име доктор е лице което има защитена дисертация и затова се пише след фамилията съкратено ДМ или ДМН ако въобще нещо ти говорят тези инициали

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/3/18 18:48

    БЕ КАКВИ ДАЛАВЕРИ КАТО ГЕРБЕРАСТИТЕ ДЕБНАТ ДА НЕ КРИВНИ САМО ОПЛЮВАНЕ

    ОтговорИзтриване
  17. Росица Генчева21/3/18 09:10

    Не вярвам на нито една дума. МБАЛ"Д-р Ат.Дафовски" е една от най-добрите болници между сродните. Изпълнителният Директор Доц.Д-р Черкезов се е доказал във времето също като един от най-добрите управители. Болницата ни е слънце, в сравнение с останала мизерия в страната и всичко това се случи при неговото управление. Разбира се, че има и тук добри лекари. Не изключвам, че има и такива за, които пишете по-горе. Те са навсякъде и във всички лечебни заведения. Моето скромно мнение е, че когато човек изказва мнение, трябва да е с името си, а не анонимно, защото в този случай няма никаква стойност. Ако трябва да бъда честна до край, най ощетеното съсловие и с най-ниски заплати е това на специалистите по здравни грижи. Д-р Черкезов прави всичко възможно и винаги е казвал, че е в дълг на това съсловие, а каквото зависи от него винаги го е правил. Но....до като болниците са търговски дружества, няма и не може да се очаква нещо по-добро. Точно по тази най-вече причина в лечебните заведения се случват подобни неща, които възмущават пациентите. Цялото ни здравеопазване е объркано от всякъде, а 240 народни "избраници" въобще не са в час.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.