Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на Сузанита са менте, твърди бащата на певицата - Орхан Мурад. „Кралят на баладите“ от кърджалийското село Безводно е категоричен, че декларацията, която изисква Държавната агенция за закрила на детето е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията й.
Както вече 24rodopi.com писа, от Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - „К`во става, брат“. На кадрите облеклото на 15-годишната певица е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надминава скандалното видео на „Луцифер и Буда“, с което тя придоби широка популярност. Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.
„Въобще не искам да коментирам. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда две години да говорим едно и също. Агенцията, ако има въпроси, да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия“, споделя Орхан Мурад, цитиран от агенция „Блиц“.
Очевидно той и жена му са присъствали на снимките на клипа и най-вероятно са наясно как дъщеря им симулира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния й партньор Ангел. Това придружено с пушенето на марихуана и средните пръсти, които сочи, се приема крайно непрофесионално от страна на нейните колеги, пише „Телеграф“. От ДАДЗ уточняват, че в момента правят проверка, дали действително родителите са дали разрешение в писмен вид за кадрите. Едва тогава ще сезират СЕМ, който е единственият орган с правомощия да спрат излъчването на клипа. С Последователите на Сузанита са убедени, че видеото ще бъде свалено до дни.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/4/18 22:33

    Всеки знае че е менте въпроса не е там.
    Много лош пример за младите е този клип.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/18 10:07

    Те може да са съгласни за клипа на дъщеря си , но аз не искам моето дете да гледа тези пошлости.Контролните органи да си свършат работата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/18 10:52

    Всички ние докарахме обществото в това дередже. Баща псува при сина, майката гледа глупави сериали... Какво очаквате?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/4/18 20:34

    Нали народа е казал : ако ще и на кол ще ..... И стоката нейна и решението - желанието нейно! Гледайте си вашите щерки по какво се катерят ! Така де !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/4/18 22:50

    Въпроса опира до парите ,а това което твърди Орхан ..Че видите аз я придружавам на всякъде ....
    А, и ако някой ми докаже че в списъка със турско арабските имена съществува името Сузанита ....
    Ще има яка почерпка от моя страна
    Джемил ....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/18 05:43

    Орхан, Орхан такова падение. Кога ще се наядеш ба ага. Може ли за пари да продаваш морала си. И какво защитаваш не разбрах, малко срам нямаш ли?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.