Представяме на Вашето внимание ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА новостроящ се жилищен комплекс от затворен тип - „Панорама Парк Запад“ вПловдив!
Комплексът се намира в тази част на Пловдив, за която:
Граждани, експерти и инвеститори казват, че се оформя като „новият зелен град“;
По оценката на инвеститори и строители е най-атрактивният район за жилищно строителство;
Най-голям интерес предизвиква от страна на търсещите да купят жилище;
Най-голямото търсене на апартаменти под наем в Пловдив също е в този район.
„Панорама ПаркЗапад“ е разположен в квартал „Смирненски“, на улица „Рая“, наричана още Алеята към Гребната база и парк „Отдих и култура“.
Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене, с развита инфраструктура от училища, детски градини, медицински заведения и магазини. Тук са едни от най-модерните здравни заведения в Южна България, както и МОЛ Пловдив.
Местоположението на комплекса дава възможност за бърз достъп до центъра на града с автомобил по бул. „Пещерско шосе“, пеша и с велосипед по алеите и близкия парк. Локацията позволява лесен достъп до Околовръстния път на Пловдив с връзка към автомагистрала „Тракия“.
„Панорама ПаркЗапад“ се състои от апартаменти, подземен и наземен паркинг, офис сграда. Вътрешният двор представлява озеленена площ с детска и спортна площадка.
Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, лесни за обзавеждане.
Строителството на комплекса ще бъде изпълнено с висококачествени материали и технологии, отговарящи на НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ:
- монолитна стоманобетонна конструкция, външни стени керамични тухли WIENERBERGER;
- алуминиева дограма с широк прекъснат термичен мост с коефициент на топлопреминаване UF 1,4  W/м2К и троен стъклопакет с широчина 44мм. с аргон за постигане на топлоизолация UG от 0,6 W/м2К;
- топлоизолация BAUMIT 10см.;
- хидравлични асансьори;
- вътрешни врати MDF, външни блиндирани;
- иновативна фасада със система за вентилация от HPL панели
Апартаментите се издават на шпакловка и замазка с възможност за завършване „до ключ“ срещу допълнително заплащане.
Разполагаме с голямо разнообразие от апартаменти с различни разпределения и квадратури:
1. Двустайни с площ от 59,05 м2 до 75,4 м2
2. Тристайни с площ от 110,74 м2 до 200,68 м2
3. Четиристайни с площ от 145,6 м2 до 224,42 м2
Съчетанието от НАПЪЛНО ДОСТЪПНИ ЦЕНИ и МНОГО ВИСОКО КАЧЕСТВО на предлаганите от нас имоти  дава възможност за ПЕРФЕКТНА ИНВЕСТИЦИЯ.
Предлагаме на нашите клиенти няколко варианта за разсрочено плащане, обвързано с етапите на строителство на комплекса и съдействие за получаване на банков кредит.
Срок за завършване на строителството - декември 2019 година.
Инвеститор на комплекса е „ГЕРТ Груп” ЕООД – компания с богат международен опит в изграждането и управлението на жилищни сгради, ваканционни комплекси и офис-сгради.
За допълнителна информация, цени и огледи екипът на Панорама Парк Запад е на Ваше разположение по всяко време!
Комплекс Panorama Park West,
кв. "Смирненски", ул."Рая" №6
телефон: +359 882 111 777, имейл: office@panoramapark.bg


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.