400 фенове на „Арда” ще окупират стадион „Ивайло” във Велико Търново на финала за Купата на лигата. Това посочи за 24rodopi.com шефът клуба на привържениците Тодор Николов. Автобуси ще тръгнат от всички общински центрове в областта в деня на мача. Стотици кърджалийци ще ползват безплатния превоз, за да подкрепят „Арда” в най-важния мач за сезона.
Припомняме, че „сините” от Кърджали си осигуриха място във Втора лига по безкомпромисен начин-90 точки на върха и 133 отбелязани гола два кръга преди края.
В сряда обаче четата на Елин Топузаков се изправя срещу коравия тим на първенеца на Северозапад „Кариана”-Ерден. Финалът за Купата на аматьорската лига е „черешката на тортата” за сезона на „сините”. Момчетата на „Арда” могат да донесат първи трофей в Кърджали в близо 100-годишната история на клуба. Очаква се Елин Топузаков да изведе състав с двама нападатели и да не измени на тактиката си „десет в атака, десет в отбрана”, която счупи рекорди по резултатност в Трета лига.
Феновете са готови да подкрепят през цялото време любимците си на стадион „Ивайло”. Лица в нетрезво състояние обаче няма да бъдат допускани в автобусите, както и употребата на алкохол по време на пътуването, посочиха от фен клуба.
Както вече писахме, от противниковото ръководство пък обявиха, че за мача във Велико Търново от Ерден и региона ще отпътуват 10 автобуса с фенове.
Финалният мач в сряда обещава истинско зрелище между два безапелационни първенци в своите региони.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/5/18 10:15

    АРДАаааааааа, размажете селските бабайти, ВИЕ сте кърджалийската гордост, цялата област трябва да е на стадиона във Велико Търново
    САМО АРДА !!!!
    АРДА - бастър!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/5/18 10:16

    24 родопи - ще предавате ли мача на живо ???
    МОЛЯЯЯЯЯ !!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/5/18 14:57

    ot tapata samo arda vsi4ki karjaliici ot 6fecia vi stiskame palci i 6te ve gledame 6te se radvame da donesete taz kupa vav grada i za sledva6tiat ma4 sre6tu parvomai da otpaznuvate podobava6to kupa i titla i neka celiat grad napalni stadiona za toz taka 4akan moment vav istoriqta na arda

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/5/18 14:59

    nemam dumi bravo tapa evala na vsi4ki koito podkrepqte arda i tapata hasan sam ot 49

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/5/18 14:59

    iasha be tapa kolim batka sam

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/5/18 16:22

    ÇAKAME ŞESE VİDİM V STADİON İVAYLO SAMO ARDAAAAAAAAAA

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/5/18 19:10

    На РОДОПИТЕ Господарите само АРДА победата е неизбежна вярвам че момчетата ще дадат всичко от себе си.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.