Магистрат бе спипан да кара пиян в Ардино. 40-годишната Г.Д. от Ямбол получи условна присъда след като бе задържана в ареста в родопския град, научи 24rodopi.com.
Жената била зад волана на лек автомобил „Опел”, собственост на мъж от Ямбол. Превозното средство било спряно за проверка в близост до сградата на Общинска администрация. Концентрацията на алкохол в кръвта на магистрата била 1,51 промила, установена с химическа експертиза.
40-годишната Г.Д. сключи споразумение с прокуратурата в родопския град. Тя получи 3 месеца „лишаване от свобода”. Наказанието обаче бе отложено за срок от 3 години. Шофьорската книжка на магистрата бе отнета за период от 7 месеца, наложената й глоба пък е в размер на 200 лева.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/6/18 09:53

    Питам аз Ардинския районен съд защо не вземе да се стегне ами гледат само далаверите?Ако е за обикновения гражданин жална му майка! Давате ли си сметка господа магистрати, че на улицата са Вашите деца и с 1.51 промила какво може да се случи? "Шофьорската книжка на магистрата бе отнета за период от 7 месеца, наложената й глоба пък е в размер на 200 лева."

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/18 11:13

    Качвайте коментарите ,не ги сортирайте по красота!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/6/18 13:04

    качете коментарите !!!! Така само ви пада рейтинга.ваш проблем

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/6/18 13:39

    Ако бяха хванали обикновен гражданин 7-те месеца щяха да бъдат 14 най-малко, а зад глобата щеше да има още една 0....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/6/18 20:43

    толкова много алкохол, а толкова малка присъда.......
    колегиална присъда

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.