С 23 гласа „За” ръководството на Пазара на производителите в Кърджали получи още един мандат. Мнозинството в Общинския съвет даде още един шанс на борда на затъналото в дългове общинско тържище. На заседанието в четвъртък против гласуваха 15 от общинските съветници.
По този начин тримата от ръководния борд остават на постовете си до юни 2021 година, въпреки негативната оценка на Постоянната комисия по Законност и обществен ред в ОбС за нов управленски мандат. На миналото заседание на Общинския съвет точката за избор на ръководство на тържището отпадна заради разкритията „Всичко се продава – борчът остава“.
„Пазар на производителите - Кърджали“ продаде най-атрактивните си обекти през последната година, но въпреки това задълженията на дружеството са огромни – 3 485 000 лева, от които 2,1 млн. лева са банков борч - това пише в годишния отчет на общинското дружество.
На снимката: Повече от месец тази гледка посреща посетителите на Пазара. Припомняме, че два от търговските обекти изгоряха при пожар след късо съединение в климатик. Част от покрива на тържището също бе засегнат
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/18 11:37

    Защо само ДПС подкрепя тези разбойници от пазара????? Знаят ли в ДПС, че тези разбойници мачкат електората точно на ДПС???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/18 11:56

    Гледахте ли великият Пената коментира по телевизията за решението:
    Сега оня с турското име, дето е мачкал турците, ще направи пари за още една къща. Ще му помага оня другия в центъра дет загуби бая пари и трябва да навакса. А по тъча ще тичат кат халтави тези дето дигат ръчичките.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/18 13:03

    А бе в тая държава няма ли прокуратура съд следствие ,полиция,да озапти разграбването и унищожаването на държавата ,или всите заедно,че не остана

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/18 16:00

    УЖАС!!! И срамота,резил и престъпление спрямо обикновените хора.Така ли не чуват отзивите им?Наистина трябва намеса на други институции и то навреме,за да не стане късно!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.