Подхлъзване, високо кръвно или друго съпътстващо заболяване е причинило трагедията на строеж в Кърджали, при която загина 56-годишен работник? Това ще трябва да установи разследването на инцидента, който стана на 5 юни в центъра на областния град.
Припомняме, че работник на новострояща се сграда падна от тераса на четвъртия етаж и почина на място. В този момент край него нямало други служители на строителната фирма.
Рамадан М. бил хипертоник, имал и други съпътстващи заболявания. Една от версиите е, че на 56-годишния мъж е прилошало докато почиства площадката на четвъртия етаж на сградата. Тялото обаче е паднало на 4 метра встрани от терасата.

По случая бе образувано досъдебно производство, от Инспекцията по труда също започнаха разследване на случая.
Обектът се намира в центъра на Кърджали. Загиналият Рамадан М. бил в една бригада заедно със сина и зет си.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/18 15:16

    Работниците могат да стоят на скелета до 67 годишна възраст , а полицай и военни дето ходят по земята да се пенсионират на 40 години

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/18 22:49

    Полицаи,военни,пожарникари,надзиратели,това са все търтеи които живуркат на гърба на бедното,болното стадо..по две седмици уж се правят че работят за стадото и две седмици работят за мафията..това им е работата на тези търтеиии

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/18 00:02

    До предходния коментар:кой си ти дето казваш кой къде ще ходи? по земята или по скелето?и кога ще се пенсионира!с уважение към всякаква професия!какво общо имат трите професии та си тръгнал да ги сравняваш?работил ли си професия, чиято функционални задължения предопределят че може да не оцелееш? заповядай, стани военен или полицай,готов ли си да ходиш всеки момент където се изпратят на мисия _ Авганистан, Ирак, Камбоджа и т.н.и няма как да знаеш как ще се върнеш, жив или с краката напред и да те гърмят тук при нас като полицай, защитавайки обществото,като основно задължение, да застанеш срещу куршума всеки един момент, защото привидно всичко изглежда спокойно, но никога не знаеш кога ще ти се наложи в тази професия да отговаряш с живота си! Можеш ли?, Ще го направиш ли?, Ще се справиш ли?, Ако работиш това, трябва да имаш тази нагласа! и се пенсионирай на 40 години , да те видим как ще стане!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/18 17:22

    Алуууууууу на мисия в Афганистан,Ирак,Камбодажа се отива заради паритееееее и кой ходи там е с солидна застраховка и много добре знае че отива на война....в България е друго и смучат само кръвчицата на бедното стадо...МВР и МО са с над милиардни бюджети и никаква полза за стадото....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.