Улици вече са под вода в Кърджали. Трафикът е затруднен в областния град.
На снимките: Улица „Републиканска“  (Дъждовното езеро между Регионална библиотека „Никола Й. Вапцаров”, книжарницата и читалище "Обединение -1913" прелива по стълбите и затваря пътя към пазара“ и бул. „България“.
Оранжевият код властва над региона вече трети ден. Очаква се в следобедните часове количествата на дъждовете да достигнат до 70 литра на квадратен метър.
Прогнозата за утре също е за превалявания.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/18 11:29

    Вчера писахте че шахтите са готови да поемат водата, по думите на отговорен другар, ама в града май няма шахти, които да са в изправност

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/18 12:36

    И от снимката личи, че никой нищо не е пипнал, единствено в Кърджали може да се види наводнен мост, т.е. река над реката, за кръговото да не говорим, там се събира всичко, вследствие на "свършената" работа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/18 13:07

    То да са само шахтите...какво ли е изправно в града?!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/18 14:11

    Езеро до Лидал -бившата селска автогара до кога къде е кмета да го види ще развъждаме комари на дали излиза в дъждовно време да види какво става из града.Да не говорим за третоарите във кв.Веселчани с/у ресторан'РИБКАТА " и ПЕЩЕРАТА" не можеш да минеш от храси затворили са пътя

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/6/18 15:50

    spokoino v cikul sme voden cikul,parata lapnahme li ia sega shte gi hvanem za kolektorite

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/6/18 20:03

    Ama imate mnogo krasivo ogledalo...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/6/18 04:01

    Така и не се намери някой да направи одводнителен канал на това крьгово.Реката е на 500 метра.Скапана управия товае това беше образцов град.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.