„Арда" загуби с 1:2 от „Поморие" (на снимката) във втората си контрола от лятната подготовка. На жегата в Разлог треньорът Елин Топузаков изпробва абсолютно всички футболисти, които са без контузии.
„Сините" от Кърджали поведоха в резултата с гол на Атанас Чепилов в 34-ата минута, но допуснаха обрат в срещата. В 37-ата минута Живко Петков изравни, а в 77-ата Васил Божинов оформи крайното 1:2.
През втората част в игра влезе новото попълнение на "Арда" Венцислав Христов.
„В такива мачове резултатът е без никакво значение. Още в следващата среща нещта ще изглеждат по друг начин, защото влизаме във фаза, в която основният състав ще бъде избистрен. В момента имаме някои контузени играчи", посочи за 24rodopi.com спортният директор на „Арда" Емил Кременлиев.
Припомняме, че голмайсторът от миналия сезон Димитър Алексиев ще се подложи на операция. Веселин Мирчев и Румен Сандев са с хранително натравяне и не взеха участие. Най-новото попълнение на „Арда" Венцислав Христов също още не е готов за игра. Иван Караджов вече започна натоварвания под ръководството на кондиционния треньор Антон Дончев, като се очаква следващата седмица вече да тренира с останалите футболисти.
Следващата контрола на „Арда" е на 11 юли срещу тима на „Септември"-София.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/18 23:12

    Горе главата момчета посоката е вярна ще успеем заедно!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/18 07:30

    Важното е да се получи идеалният отбор. Може загуби сега, но победи в първенството.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.